(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-07-25 16:56:26
szia José! Az ismerősömék nem velünk hanem az előző turnussal mennek (okt.3-10-ig) és érdeklődnének a Barcelona-i utazással kapcsolatban, hogy lesz-e akkor szökőkút vagy nem illetve hogy hogyan lesz az utazás, két utazás vagy csak egy de nincs szökőkút benne? Köszike és üdv. Janninak is! Köszi, puszi, Ja je! : -)
Szénási Aliz Dátum: 2009-07-22 15:49:14
Grand Józsi írta ekkor: 2009-07-19 08:47:43
Kedves Aliz! Sajnos Blanesből Tossába nincs közvetlen buszjárat. Át kell menni Lloretbe és ott át kell szállni a Tossa-i buszra. Lloretből mindig óra 15-kor és 45-kor jönnek a buszok Tossába. Az utolsó busz 20:45-kor indul. Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Köszönöm a választ! Így egy kicsit körülményesebb, de megoldjuk. smile Vannak mostanában medúzák arra felé? smile
Liptai Nikoletta Dátum: 2009-07-22 10:27:39
Tiszteletem! Én jelenleg még csak érdeklődő vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy a sol1-2 apartmannál a félpanziós ár az 1 főre vonatkozik 1 hétre? Idén már nem, de jővőre remélem el tudom vinni ide a kis családom smile Előre is köszönöm a választ: Liptai Nikoletta
Kovács István Dátum: 2009-07-19 11:55:43
Köszönöm neked is Józsi a választ!Augusztus végén érkezünk! smile Üdv Neked
Grand Józsi Dátum: 2009-07-19 09:10:52
Kedves János! Tossában is megváltoztak a parkolási szokások, mostmár szinte mindenért fizetni kell, de ha szerencséje van, akkor talál ingyen parkolási lehetőséget. A legolcsóbb parkoló most Tossában naponta 5 euróba kerül és őrzik. Barcelónában valóban volt ilyen lehetőség, hogy "parkolj és utazz", de az Ön által említett téren most átépítési és bontási munkálatok vannak, ezért szerintem ez a lehetőség megszűnt. Maga az internet is ezt írja, igaz angolul, de bemásoltam Önnek ide: "There used to be a good option for people visiting Barcelona as daytrip: METROPARK “Park and Ride” service. However, due the deconstruction/building works at Plaça de les Glòries Catalanes this option is no longer available." A Katalán téren pl. a földalatti parkolóban egy óra 2.60-ba kerül. Maradok tisztelettel. Üdvözlettel: Grandjózsi!