(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szénási Aliz Dátum: 2009-07-17 08:19:07
Grand Józsi írta ekkor: 2009-07-10 19:12:36
Kedves Aliz! A Figueras-i Dali múzeum együtt szerepel a Girona-i városlátogatással. Mindig pénteken van, de csak idegen nyelven. Magyarul sajnos szinte soha. Ha érdekli Önt ez a kirándulás, akkor itt is lehet nálam jelentkezni. Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Józsi! Köszönöm a választ, megbeszéljük a többiekkel és jelentkezünk nálad. Lenne még egy kérdésem hozzád, vagy bárki máshoz aki tudja, hogy Blanes-ből a renfe állomásáról milyen gyakran és melyik busz jár Tossa-ba? Van közvetlen busz járat? Választ előre is köszönöm!
argentína Dátum: 2009-07-16 22:44:39
Kovács István írta ekkor: 2009-07-16 20:29:49
Szia Józsi!Nekem is lenne két kérdésem!Mi is mennénk Tossaba és érdeklődtem már sok mindenkitől de mindenki mást mondd ezért fordulok most hozzád.Tehát:milyen messze van a tenger az apartmantól és milyen a tenger,hirtelen mélyül,meddig lehet bemenni a partról sétálva?Előre is köszönöm,tisztelettel: Kovács István
Szia! Nem engem kérdeztél,de én most jöttem vissza. Tehát még emlékszem mindenre. A tenger az apartmantól kb.3perc gyalog. Papucs,törölköző sima ügy. A part hirtelen mélyül 3-4 lépés derékig utána mély. Viszont a part szélén a sziklák tövében kicsit jobb a helyzet. Ott sok gyerek játszik a vízben.
Kovács István Dátum: 2009-07-16 20:29:49
Szia Józsi!Nekem is lenne két kérdésem!Mi is mennénk Tossaba és érdeklődtem már sok mindenkitől de mindenki mást mondd ezért fordulok most hozzád.Tehát:milyen messze van a tenger az apartmantól és milyen a tenger,hirtelen mélyül,meddig lehet bemenni a partról sétálva?Előre is köszönöm,tisztelettel: Kovács István
Dátum: 2009-07-16 00:02:37
még egy kérdés: azt lehet tudni, hogy Kilkenny csap jött-e már a Chaplin's-be vagy esetleg valami más márka ütötte fel a fejét a Bárban?????????? smile smile smile
Dátum: 2009-07-15 23:59:06
Érd. mennyibe kerül egy strandfoci ha nem tudod nem baj, mert nem tudni mit hoz a jövő! smile smile smile