(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2009-07-15 09:01:51
Dénes József írta ekkor: 2009-07-12 09:00:27
Kedves Józsi! Korábbról olvastam, hogy van szervezett formában is FCB stadionlátogatás , akvárium és szökőkut program. Megerősitenéd? Valamint, hogy ezek egy napra összehozhatók? Augusztus közepén megyünk két FC Barcelona őrült gyerekkel! Köszönettel :Dénes J.
Kedves József! A kérdésére a következőt tudom válaszolni: csak akkor lehet mindezt egy napon megvalósítani, ha egyénileg megy be Barcelonába. Nekem mindig vasárnapra esik az akváriumos program, este a szökőkúttal. A felnőtt jegy ára 42 euró a belépővel együtt az akváriumba. Pénteken pedig el lehet jutni a stadionba, este szintén szökőkút. Ennek az ára belépővel a stadionba és a múzeumba 41 euro. Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Surányi Tamás Dátum: 2009-07-14 22:29:36
Sziasztok.Mi ketten megyunk Tossaba nyaralni julius 17etol.Sok jot olvastam rola.Szinte mindent megtudtam az uttal+szallassal kapcsolatban amit szerettem volna.Azt szeretnem meg kerdezni hogy Julisban van bikaviadal,mert szeretnek elmenni.Vki jon Budapestrol,mert mi ott szallunk fel a buszra.
C. Bianka Dátum: 2009-07-12 20:38:28
Kedves Józsi! A barátaimmal a július 31-én induló turnussal megyünk Tossába, és felmerült néhány kérdés. Szeretném megkérdezni, hogy a Marinelandba szervezett fakultatív program milyen napokon szokott lenni? És mettől meddig tartózkodunk ott? Augusztus 2-án szeretnénk menni Barcelonába is, igaz nem a szervezett program keretében, hanem önállóan. Nagyjából már utána néztem a látnivalóknak, közlekedésnek, de azért majd ha ott vagyunk Öntől is kérnénk egy kis megerősítést:) Már alig várjuk az utazást! Köszönettel: C. Bianka
Dénes József Dátum: 2009-07-12 09:00:27
Kedves Józsi! Korábbról olvastam, hogy van szervezett formában is FCB stadionlátogatás , akvárium és szökőkut program. Megerősitenéd? Valamint, hogy ezek egy napra összehozhatók? Augusztus közepén megyünk két FC Barcelona őrült gyerekkel! Köszönettel :Dénes J.
Grand Józsi Dátum: 2009-07-10 19:16:19
írta ekkor: 2009-07-09 16:44:17
Kedves José! Milyen szokott lenni az idő októberben mert lehet megyek hozzátok nyaralni ismét. A májusi idő szuper volt remélem olyan lesz ismét. Üdv. Janninak!
Hola! Előre nem tudok mondani semmit, de az az általános, hogy még októberben is jó idő van. Tavaly pl. az utolsó héten is 30 fok volt, igaz az éjszakák már hűvösek. A héten pl. jó idő volt, de nem igazán sütött a nap. Janinak átadom az üdvözletet, biztosan örülni fog! Különben köszi-puszi! Üdvözlettel: Grandjózsi!