(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-07-15 23:57:20
smile szia Jose! Sajnos okt.-ben az utolsó turnusban nem lesz meccs! smile smile smile íme a kiírás: http://www.fcbarcelona.com/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/llistat_tots_partits/tots_els_partits.html
Galambos János Dátum: 2009-07-15 15:50:39
Kedves Józsi elsősorban a parkolók árai érdekelnének. Köszönettel: Jani.
Galambos János Dátum: 2009-07-15 15:47:29
Kedves Józsi! Mi autóval vágunk neki az útnak, ezért az ottani közlekedést is evvel szeretnénk megoldani. A kérdéseim a következők lennének: 1. Tossában, közel a Sol2-höz van e őrzött parkoló? 2. Barcelonában Placa de les Glories Metropark -ról milyen információi vannak. Én azt olvastam ebben a parkolóházban van egy úgynevezett "parkolj és utazz" szolgáltatás, melynek ára magában foglalja a parkolás és a helyi metróközlekedés díját. Válaszát előre is köszönöm.
argentína Dátum: 2009-07-15 14:10:18
Surányi Tamás írta ekkor: 2009-07-14 22:29:36
Sziasztok.Mi ketten megyunk Tossaba nyaralni julius 17etol.Sok jot olvastam rola.Szinte mindent megtudtam az uttal+szallassal kapcsolatban amit szerettem volna.Azt szeretnem meg kerdezni hogy Julisban van bikaviadal,mert szeretnek elmenni.Vki jon Budapestrol,mert mi ott szallunk fel a buszra.
Hello. Mi most voltunk, nagyon sok tapasztalatot szereztünk. Ha az ember nem megy fakultatív programra és nem akar a parton feküdni akkor is van mit csinálni! A vásárlástól elkezdve a kajálásig,buszozásig mindent leteszteltünk.
argentína Dátum: 2009-07-15 14:04:07
Kedves józsi! Sajna nem tudtunk találkozni. Igaz csak 2-szer próbáltam keresni,de gondolom akkor vhol csoporttal volt . Mi szinte csak aludni jártunk a sol-ba. Mindenesetre köszönet a lehetőségért ennyi pénzért ilyen helyen nem hiszem hogy lehet nyaralni Az apartmannal teljesen elégedettek voltunk. Csendes,tiszta és a környék is jó.Kit érdekelt a világítóudvar, a tenger a lényeg és nem az ablak! Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, mivel bejártuk szinte teljesen a környéket. Mégegyszer köszönet a grand tours-nak!üdv. Gábor