(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

argentína Dátum: 2009-06-28 14:06:56
argentína írta ekkor: 2009-06-28 13:58:02
Köszi az ifót. De ha úgy gondoljuk hogy tömegközlekednénk akkor a termináltól indul gondolom busz vagy vmi a Nord-ig. Vagy esetleg taxi ( nem tudom mennyibe kerül).Kb.du-án 2-re érünk barcába elméletileg van időnk nyugodtan eljutni a Nord-ig.Gábor
Jaj, most olvastam vissza régebbi levelezést és látom hogy van reptéri járat ami bevisz minket a Nord-ig. Gondolom a megálló vhol ott a terminál elött van? 2euro /fő nem tudom. Üdv.Gábor
argentína Dátum: 2009-06-28 13:58:02
Grand Józsi írta ekkor: 2009-06-26 18:28:06
Kedves Gábor! Ha megérkeznek a Katalán térre, akkor a tér egyik sarkában lesz egy hatalmas áruház, az "El Corte Ingles". Itt található a a "Carrer deFontanella" utca. Ebbe az irányba kell elindulni, majd rá térni a "Ronda de Sant Pere útra és ebből nyílik a "Carrer Ali-Bei", ami elvezeti Önt az "Estacion Nord-ig". Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Köszi az ifót. De ha úgy gondoljuk hogy tömegközlekednénk akkor a termináltól indul gondolom busz vagy vmi a Nord-ig. Vagy esetleg taxi ( nem tudom mennyibe kerül).Kb.du-án 2-re érünk barcába elméletileg van időnk nyugodtan eljutni a Nord-ig.Gábor
Grand Józsi Dátum: 2009-06-26 18:28:06
argentína írta ekkor: 2009-06-24 21:54:37
Kedves Józsi! Bár azt írtam hogy nem zavarom, de lenne még egy kérdésem. A reptértől hogy jutunk el az estació nord-ig? Neten már látom a terminál környékét, de azt nem ,hogy merre kell indulnunk ha kiérünk az utcára? Előre is köszi a választ! Gábor
Kedves Gábor! Ha megérkeznek a Katalán térre, akkor a tér egyik sarkában lesz egy hatalmas áruház, az "El Corte Ingles". Itt található a a "Carrer deFontanella" utca. Ebbe az irányba kell elindulni, majd rá térni a "Ronda de Sant Pere útra és ebből nyílik a "Carrer Ali-Bei", ami elvezeti Önt az "Estacion Nord-ig". Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-06-26 18:21:42
Csiszi65 írta ekkor: 2009-06-25 09:35:33
Kedves Józsi! Én azt szeretném megkérdezni, hogy a Port Aventura program melyik napon van?
Kedves Ildikó! Port Aventura hétfőn, szerdán és pénteken indul Tossából reggel 08:30-kor és este indul vissza 18:30-kor. Ez a park Salou mellett található kb. 150 kilométerre Tossától. Napernyőt lehet hozni, csak az ágyért kell fizetni reggel 9-től este 8-ig 5 euro. Jó uat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Csiszi65 Dátum: 2009-06-26 11:03:33
Kedves Józsi! Most így utazás előtt pár nappal merülnek fel nálunk is a kérdések. Elnézést, hogy így apránként kérdezek, de most az után érdeklődnék, hogy saját napernyőt vihetünk-e, vagy csak ott lehet bérelni, mint pl. ez az olaszoknál is így volt. Mert láttuk, hogy nagyon árnyékos hely nincs, s ha lehet, akkor feltétlen vinnénk a sajátunkat. köszi. Ildikó