(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-06-24 08:49:26
Szia Józsi! Most pénteken érkezünk Tossába. Tudunk már valamit a bikaviadalról? Milyen fakultatív programok vannak még a katalógusban leírtakon kívül? Van internet kávézó tossában? Mert nekem nincs laptopom.Majd biztosan lesz néhány kérdésünk feléd ha odaértünk. smile üdv
Grand Józsi Dátum: 2009-06-22 17:26:51
Bodó Viktória írta ekkor: 2009-06-21 19:27:14
Kedves mindenki! Bár látom,hogy többen is kérdezték az útlevél személyi dolgot,de azért én is rákérdeznék smile Nekem csak személyim van,mivel az útlevelem lejárt.Ugye ez nem jelent gondot? Simán utazhatok így is?! Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Viktória! Györgynek mindenben igaza van. Én csak azért kardoskodom az útlevél mellett, mert Andorrába belépve kérhetik, de eddig (már négy éve vagyok itt) még soha nem kérték. Sajnos igaz! Az időráselőrejelzés a hétvégére nem a legjobb, de a múlt hétvégén is esett és most szép az idő. Kívánok nagyon jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szuromi György Dátum: 2009-06-22 12:37:23
Kedves Viktória!Mivel mi is személyivel utazunk tájékoztatást kértem a külügytől ebben az ügyben.Ahol azt válaszolták,hogy mivel mi is az unióhoz,azon belül is a schengeni egyezményhez tartozunk minden tagországban kötelező elfogadni a személyi igazolványt is (kivétel a Schengen-hez még nem csatlakozott országok és Görögország).Kedves Klára az időjárás engem is aggaszt,mert az előre jelzés szerint 27 fok és eső lesz hétvégén Tossa-basn
Fehér Klára Dátum: 2009-06-22 09:03:43
Én leginkább az időjárás miatt aggódom! smile http://www.met.hu/elorejelzesek/kulfold/index.php?k=Europa&o=Spanyolorszag&v=Barcelona
Bodó Viktória Dátum: 2009-06-21 19:27:14
Kedves mindenki! Bár látom,hogy többen is kérdezték az útlevél személyi dolgot,de azért én is rákérdeznék smile Nekem csak személyim van,mivel az útlevelem lejárt.Ugye ez nem jelent gondot? Simán utazhatok így is?! Előre is köszönöm a válaszokat!