Szia Józsi! Azt hallottam valahol,hogy a bikaviadal csak augusztusban indul be. Mi jún.27-én megyünk, akkor van bikaviadal vagy tényleg csak augusztusban indul be? Ha szervezetten megyünk,akkor általában hova adják a jegyet (melyik részére a stadionnak) ? Te is jössz majd oda? Milyen fakultatív programok lesznek ahová jössz te is? A szobádban el lehet téged általában érni ha kérdés van,mert mi ugyanazon az emeleten leszünk. Üdvözlettel: Róbert
Szia Robi!
Én már itt vagyok három hete, de bikaviadalról még szó sem volt. Ha lehet, akkor érdeklődj később ez ügyben. Ha meccsre mész szervezetten, akkor a kakasülőbe kapjátok a jegyet, de ha úgy gondoljátok és van hely, akkor más helyre is kerülhettek, de az természetesen drágább. Ha akartok menni vmelyik meccsre, akkor mindig szóljatok előtte, mert nagyon nehéz jegyet szerezni. Most az Ossasuna Barcelona meccsre a jegy, a legolcsóbb 82.50 volt. Ha van elég jelentkező, akkor mindenhová megyek veletek. Nem tudom melyik emeleten lesztek, mert már nem emlékszem, de általában mindig elérhető vagyok. Ha bármilyen más kérdésed van, csak nyugodtan írj! Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!