(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-06-01 10:53:51
Szia Józsi! Azt hallottam valahol,hogy a bikaviadal csak augusztusban indul be. Mi jún.27-én megyünk, akkor van bikaviadal vagy tényleg csak augusztusban indul be? Ha szervezetten megyünk,akkor általában hova adják a jegyet (melyik részére a stadionnak) ? Te is jössz majd oda? Milyen fakultatív programok lesznek ahová jössz te is? A szobádban el lehet téged általában érni ha kérdés van,mert mi ugyanazon az emeleten leszünk. Üdvözlettel: Róbert
Grand Józsi Dátum: 2009-06-01 09:33:43
Sipos Renáta írta ekkor: 2009-05-30 19:05:34
Szia Józsi! Párommal június 27.-én indulunk Loretbe busszal!Úgy vettem ki hogy te Tossába vagy de talán tudsz nekünk tájékoztatást adni a szállásunkról!?Az Esmeralda-ba megyünk!Mi is félpanziós ellátást kértünk. Ide is az vonatkozik mint a többi helyre hogy bőséges és változatos lesz a kaja?Meg ha tudnál mondani valamit a szálloda minőségéről azt megköszönném! Már nagyon várjuk az utazást!!! Előre is köszi a válaszodat! Üdv: Reni
Kedves Renáta! Igaza van, én Tossában vagyok és nem Lloret-ben, de felhívtam a Lloret-i kollegámat, hogy neki mi a véleménye erről a szállodáról. Az igazat megmondva nem sok jót mondott: igaz, hogy a szálloda frekventált helyen van, de épp emiatt hangos, mivel mellette található Lloret egyik legnagyobb diszkója, így sok a részeg fiatal és sokan a szálloda előtt könnyítenek magukon egy-egy részeges éjszaka után. Az ellátás azt lehet mondani, hogy svédasztalos, dea kollegám szerint szegényes. Remélem nem tántorítottam el az utazástól, hiszen csak írtam le Önnek, amit nekem is mondtak. Ha bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-06-01 09:20:33
Fehér Klára írta ekkor: 2009-05-30 11:43:22
Kedves Józsi! Nem közvetlenül a Grand toursnál foglaltam, így annyira nem is kérdezősködtem, de azt nem tudja véletlenül, hogy általában amik mennek buszok Spanyolországba, azokon szokott lenni tv és dvd lejátszó? :) 30 óra elég sok idő.
Kedves Klára! Szerintem minden Spanyolországba induló buszon vannak monitorok és dvd lejátszó is, így biztos vagyok benne, hogy 30 óra alatt több filmet is megnézhetnek, főleg az esti órákban. Ju utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Sipos Renáta Dátum: 2009-05-30 19:05:34
Szia Józsi! Párommal június 27.-én indulunk Loretbe busszal!Úgy vettem ki hogy te Tossába vagy de talán tudsz nekünk tájékoztatást adni a szállásunkról!?Az Esmeralda-ba megyünk!Mi is félpanziós ellátást kértünk. Ide is az vonatkozik mint a többi helyre hogy bőséges és változatos lesz a kaja?Meg ha tudnál mondani valamit a szálloda minőségéről azt megköszönném! Már nagyon várjuk az utazást!!! Előre is köszi a válaszodat! Üdv: Reni
Fehér Klára Dátum: 2009-05-30 11:43:22
Kedves Józsi! Nem közvetlenül a Grand toursnál foglaltam, így annyira nem is kérdezősködtem, de azt nem tudja véletlenül, hogy általában amik mennek buszok Spanyolországba, azokon szokott lenni tv és dvd lejátszó? :) 30 óra elég sok idő.