Kedves GrandJózsi!A párommal utaznánk Tossába,de mivel spanyolba még "szűzen" mennénk,szeretnék egy kis infót!Ha a május 30.-i turnussal mennénk,2 hétre,van-e esélye,hogy tudunk fürödni a tengerben?Még nem foglaltunk,kivárjuk milyen fűtőértéke lesz a napnak.Ha félpanziót fizetünk be,mekkora az ár-minőség arány?Melyik hotelt ajánlod?A térképen láttam,hogy Tossa körül vannak kis öblök,ezek megközelíthetőek-e,ha nincs jogsink?
Kedves hár-pia!
Őszintén megmondom, hogy a tenger május végén még nem olyan meleg, hogy fürödni lehessen benne, de persze mindig vannak vállalkozó kedvűek. Az első turnus általában május közepén indul és a vendégek közülük többen is - az előző évek tapasztalatából - már ilyenkor is megmártóznak a tengerben. Már májusban is szépen süt a nap a Costa Braván, le is lehet barnulni és ha bátor, akkor meg is lehet mártózni a tengerben. A félpanzió bármelyik hotelt is választja nagyon jó. Az ellátás svédasztalos és nagy a választék. Igaz, hogy Spanyolország mediterrán ország és mediterrán a konyhája is, de mindig kínálnak különféle húsokat is a halak mellett. Biztos vagyok benne, hogy nem maradnak éhen. A Don Juan három csillagos, de szerintem zajos, mert túl nagy. A Mare Nostrum kétcsillagos, de sokkal barátságosabb és családiasabb. Annyi a baja, hogy a TV és a hűtő használatáért fizetni kell. Én nyugodtan merem ajánlani ezt a szállodát. Igen Tossa körül vannak kis öblök és hajóval valamint busszal is el lehet oda jutni. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!