(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

argentína Dátum: 2009-05-08 13:04:42
Grand Józsi írta ekkor: 2009-05-04 10:16:43
Kedves Ary! Ne féljen semmitől. Ilyen alapon akkor mindenki otthon maradhatna. Igen, hallottunk róla, hogy Spanyolországban is diagnosztizálták már a sertésvírust, de mi az esélye, hogy hozzánk nem jut el?? Szerintem nyugodtan készülődjön az útra, álmait valósítsa meg és ha úgy gondolja, akkor menjen el a körzeti orvosához és kérjen egy védőoltást. Biztos vagyok benne, hogy az orvosa segít! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
szia józsi bocs hogy zavarok. infókat szeretnék tossa ügyben. Jul.elején mennénk 2-en. Szinte minden érdekel! Wizzair-rel megyünk barcáig.Kb.6napra mennénk tossába. Nagyon köszi. Gábor,judit
argentína Dátum: 2009-05-08 12:59:06
Grand Józsi Dátum: 2009-05-04 10:16:43
Ary írta ekkor: 2009-05-01 14:15:40
Kedves Józsi! Csalódottan vettem tudomásul hogy Spanyolországba is elért a sertésinfluenza.Mi lesz igy az utazással?Vagy mit kellene tennünk?Igy sajnos már félve indulok ki.Mi a tanácsa?Tud valami lehetöséget ajánlani? Üdv:Ary
Kedves Ary! Ne féljen semmitől. Ilyen alapon akkor mindenki otthon maradhatna. Igen, hallottunk róla, hogy Spanyolországban is diagnosztizálták már a sertésvírust, de mi az esélye, hogy hozzánk nem jut el?? Szerintem nyugodtan készülődjön az útra, álmait valósítsa meg és ha úgy gondolja, akkor menjen el a körzeti orvosához és kérjen egy védőoltást. Biztos vagyok benne, hogy az orvosa segít! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-04 10:12:55
Fábián Katalin írta ekkor: 2009-05-01 22:34:46
Kedves Józsi!Azt szeretném öntől megkérdezni,hogy mi a véleménye a don huan-ról?Kértük a félpanziós ellátást,Ön milyennek találja az ellátásukat?Milyen ételekből áll?Reményeink szerint nem csak halból!A június 11-i turnussal megyünk!Ön ott lesz?A botanikus kertbe hogy lehet eljutni?A port aventura programra érdmes-e elmenni?Mik találhatóak ott?Érdekesen hangzik,szivesen elmennénk,csak a nagyon magas-zuhanós dolgoktól félek!Van ott még más is?
Kedves Katalin! A Don Juan egy nagyon jó szálloda, csak túl nagy és főszezonban egy kicsit zajos. Az ellátás svédasztalos és nemcsak hal szerepel a választékban. Több fajta előétel közül választhat, a halak mellett mindig kínálnak másfajta húsokat is, a desszert pedig mindig többféle süteményből, gyümölcsből és fagylaltokból áll. Én már az első turnussal leutazom, tehát az Ön érkezésénél is ott leszek. A botanikus kert Blanesben található, ahová hajókirándulás keretében el szoktam vinni a vendégeket. Ha velem tart, annak nagyon örülnék. Hát igen Port Aventura olyan, mint Párizsban Disneyland. Ez egy jól kipofozott vidámpark, amit a felnőttek is élveznek. De ha fél az ilyen dolgoktól, mint a szabadesés vagy a hullámvasút, akkor nem ajánlom, de ettől függetlenül gondolkodjon el rajta! Ha bármilyen más kérdése van, kérem írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-04 10:04:58
írta ekkor: 2009-05-02 16:49:16
Kedves GrandJózsi!A párommal utaznánk Tossába,de mivel spanyolba még "szűzen" mennénk,szeretnék egy kis infót!Ha a május 30.-i turnussal mennénk,2 hétre,van-e esélye,hogy tudunk fürödni a tengerben?Még nem foglaltunk,kivárjuk milyen fűtőértéke lesz a napnak.Ha félpanziót fizetünk be,mekkora az ár-minőség arány?Melyik hotelt ajánlod?A térképen láttam,hogy Tossa körül vannak kis öblök,ezek megközelíthetőek-e,ha nincs jogsink?
Kedves hár-pia! Őszintén megmondom, hogy a tenger május végén még nem olyan meleg, hogy fürödni lehessen benne, de persze mindig vannak vállalkozó kedvűek. Az első turnus általában május közepén indul és a vendégek közülük többen is - az előző évek tapasztalatából - már ilyenkor is megmártóznak a tengerben. Már májusban is szépen süt a nap a Costa Braván, le is lehet barnulni és ha bátor, akkor meg is lehet mártózni a tengerben. A félpanzió bármelyik hotelt is választja nagyon jó. Az ellátás svédasztalos és nagy a választék. Igaz, hogy Spanyolország mediterrán ország és mediterrán a konyhája is, de mindig kínálnak különféle húsokat is a halak mellett. Biztos vagyok benne, hogy nem maradnak éhen. A Don Juan három csillagos, de szerintem zajos, mert túl nagy. A Mare Nostrum kétcsillagos, de sokkal barátságosabb és családiasabb. Annyi a baja, hogy a TV és a hűtő használatáért fizetni kell. Én nyugodtan merem ajánlani ezt a szállodát. Igen Tossa körül vannak kis öblök és hajóval valamint busszal is el lehet oda jutni. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!