(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

argentína Dátum: 2009-05-12 16:11:17
Kedves józsi! Juditnak újabb kérdései érkeztek. Továbbítanám. Ha megfizethető áron lehet autót bérelni(minden költségével együtt) amit majd remélem megtudok. Akkor érdemes e elmenni Cerbére (franciao.)-ba. Néztem közel van a határhoz. Vagy szívesen hajókirándúlnánk is. Van lehetőség rá,és persze mennyi euro? Mint írtam volt tossát egy központi állomásnak néztük ki. Remélem jól értelmeztem a SOL2 appartman árát 2főre. Szóval innen mennénk erre-arra, bár lehet hogy tossa annyira jó lesz hogy nem megyünk semmerre, maradunk. Max.Barca. és kész. Próbáltam olvasgatni az élelmiszer árakkal kapcsolatban,hogy mi a helyzet (kenyér,tej,víz,) itthonhoz képest hogy van e külömbség. Sok fórumon fent vagyunk, de ennek legalább van értelme! Gratula
Szántó Éva Klaudia Dátum: 2009-05-12 15:16:59
Ohhh, meg is találtuk, hogy milyen látványosságokat tekintenek meg Barcelónában és, hogy melyik városban van a delfin show. Erre akkor nem is kell válaszolni. smile Üdvözlettel.
Szántó Éva Klaudia Dátum: 2009-05-12 15:11:22
Kedves Józsi! Köszönöm szépen válaszát! Említette, hogy szerveznek utazást Barcelónába fakultatív program keretében, esetleg mondana pár látványosságot, amit a túra keretében megtekintenek? A katalógusban feltüntetett ár tartalmazza a belépők árát is? Megfontoljuk, hogy önökkel menjünk. Ami még minket érdekelne az a delfin show, ami ugye egybe van a fürdőbelépővel és ott vannak csúszdák is. Azt megkérdezhetném, hogy ez ilyen csúszdapark jellegű vagy csak 1-2 csúszda van? És hogy melyik városban van? Mennyi ideig tart ez a program, gondolom nem csak 2-3 óra. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.
argentína Dátum: 2009-05-12 14:08:57
Grand Józsi írta ekkor: 2009-05-12 12:26:14
Kedves Judit és Gábor! Szállás ügyben csak azt tudom mondani, hogy indulás előtt a spanyol számomon: 00-34-650-854-287 érdeklődjenek vagy hívják a debreceni irodát: 06-52-448-348 és a katalógus alapján biztos vagyok benne, hogy tudunk szállásügyben segíteni. Tudom ajánlani az appartmanházunkat, a SOL1 vagy a SOL2-t, amik minden komfort igényt kielégítenek és nem kerül annyiba, mint a szálloda. A céljuknak tökéletes. Természetesen Tossában is lehet motorkerékpárt és autót is bérelni, csak az a fura, hogy néha a motor drágább, mint az autó. A kocsi különben egy napra kb. 50 euró. Július eléjén már hasonlóan meleg a tenger Tossában is, mint Horvátországban. Mindenféleképpen meg lehet benne mártózni, sőt még fürödni is. Ha bármilyen más kérdésük van, csak bátran írjanak. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Józsi! Rendben, jelentkezni fogunk. Megnéztük az appartmanházukat,nekünk OK. A terv a következő. Jul.04-11ig mennénk. Barca reptértől busszal tossáig. Érdekelne hogy a buszt hol találjuk meg, és hogy hány percenként jár. Mennyi euro, és hogy éri meg jegyet venni. Gondolom az angolt tudjuk használni. Akkor az is érdekelne pontosan hogy működik az autó/motor bérlés. Barcát mikor és hogy nézzük meg. Nem tudom, fogunk mi kint találkozni? G.
Grand Józsi Dátum: 2009-05-12 12:26:14
argentína írta ekkor: 2009-05-11 15:10:46
Jaj köszönjük szépen,hogy válaszoltál. Tehát jul.elején mennénk. Kb.6 napra. Van repjegyünk Barcáig. Szállásunk nincs , nézegettük a booking-on mennyiért van. Eddig a legolcsóbb 300 euro volt(hotel mar bella). Mivel nem voltunk még azon a környéken, szívesen fogadnánk tanácsaidat,ha van szállás lehetőséged akkor azt is. Igazából keveset lennénk a szálláson,barangolni ,strandolni szeretnénk. Megnéznénk Barcát,és a tengerparti falvakat. Inkább erre költenénk mint 4csillagos hotelra!! Pl.lehet e kismotort bérelni? Gondolom az autóbérlés ott se olcsó?!Akkor pl.milyen az idő jul.elején, a tenger hőmérséklete? Mert voltunk horvátban, és biográdnál jun-jul-ban 21-22 fokos volt a víz. Nem vészes ,de a csajok azért a melegebbet bírják.Judit is. Kb.egyenlőre ennyi. Ha eszünkbe jut még vmi ,írunk. KÖSZÖNJÜK! Gábor,judit
Kedves Judit és Gábor! Szállás ügyben csak azt tudom mondani, hogy indulás előtt a spanyol számomon: 00-34-650-854-287 érdeklődjenek vagy hívják a debreceni irodát: 06-52-448-348 és a katalógus alapján biztos vagyok benne, hogy tudunk szállásügyben segíteni. Tudom ajánlani az appartmanházunkat, a SOL1 vagy a SOL2-t, amik minden komfort igényt kielégítenek és nem kerül annyiba, mint a szálloda. A céljuknak tökéletes. Természetesen Tossában is lehet motorkerékpárt és autót is bérelni, csak az a fura, hogy néha a motor drágább, mint az autó. A kocsi különben egy napra kb. 50 euró. Július eléjén már hasonlóan meleg a tenger Tossában is, mint Horvátországban. Mindenféleképpen meg lehet benne mártózni, sőt még fürödni is. Ha bármilyen más kérdésük van, csak bátran írjanak. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!