Jaj köszönjük szépen,hogy válaszoltál.
Tehát jul.elején mennénk. Kb.6 napra. Van repjegyünk Barcáig. Szállásunk nincs , nézegettük a booking-on mennyiért van. Eddig a legolcsóbb 300 euro volt(hotel mar bella). Mivel nem voltunk még azon a környéken, szívesen fogadnánk tanácsaidat,ha van szállás lehetőséged akkor azt is. Igazából keveset lennénk a szálláson,barangolni ,strandolni szeretnénk. Megnéznénk Barcát,és a tengerparti falvakat. Inkább erre költenénk mint 4csillagos hotelra!! Pl.lehet e kismotort bérelni? Gondolom az autóbérlés ott se olcsó?!Akkor pl.milyen az idő jul.elején, a tenger hőmérséklete? Mert voltunk horvátban, és biográdnál jun-jul-ban 21-22 fokos volt a víz. Nem vészes ,de a csajok azért a melegebbet bírják.Judit is. Kb.egyenlőre ennyi. Ha eszünkbe jut még vmi ,írunk.
KÖSZÖNJÜK! Gábor,judit
Kedves Judit és Gábor!
Szállás ügyben csak azt tudom mondani, hogy indulás előtt a spanyol számomon: 00-34-650-854-287 érdeklődjenek vagy hívják a debreceni irodát: 06-52-448-348 és a katalógus alapján biztos vagyok benne, hogy tudunk szállásügyben segíteni. Tudom ajánlani az appartmanházunkat, a SOL1 vagy a SOL2-t, amik minden komfort igényt kielégítenek és nem kerül annyiba, mint a szálloda. A céljuknak tökéletes. Természetesen Tossában is lehet motorkerékpárt és autót is bérelni, csak az a fura, hogy néha a motor drágább, mint az autó. A kocsi különben egy napra kb. 50 euró. Július eléjén már hasonlóan meleg a tenger Tossában is, mint Horvátországban. Mindenféleképpen meg lehet benne mártózni, sőt még fürödni is. Ha bármilyen más kérdésük van, csak bátran írjanak. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!