(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Ary Dátum: 2009-04-14 15:13:17
Grand Józsi írta ekkor: 2009-04-10 09:01:06
Kedves János! A viilágítóakna azt jelenti, hogy a szoba ablaka egy másik tűzfalra néz. A kettő közötti távolság kb. 2 méter és ez a két tűzfal alkotja az aknát, olyan , mint egy liftakna. Emiatt a kis kellemetlenség miatt ezek a szobák olcsóbbak, de minden konfortigényt kielégítenek. Van benne zuhanyzófülke, természetesen toilette és hűtő is. Ha bármilyen más kérdése van, szívesen válaszolok. Tisztelettel: grandjózsi!
Kedves József! István írta hogy repülövel el lehet menni Madridba.Sajnos nem teljesen értettem,hogy Gironából indul járat oda?Barcelonából csak vonattal lehet eljutni Madridba? Köszönettel:Ary
Grand Józsi Dátum: 2009-04-10 09:01:06
Galambos János írta ekkor: 2009-04-09 14:46:09
Szia. Érdekődni szeretnék hogy a szobafoglalásnál mit jelent az hogy világítóaknára néz?
Kedves János! A viilágítóakna azt jelenti, hogy a szoba ablaka egy másik tűzfalra néz. A kettő közötti távolság kb. 2 méter és ez a két tűzfal alkotja az aknát, olyan , mint egy liftakna. Emiatt a kis kellemetlenség miatt ezek a szobák olcsóbbak, de minden konfortigényt kielégítenek. Van benne zuhanyzófülke, természetesen toilette és hűtő is. Ha bármilyen más kérdése van, szívesen válaszolok. Tisztelettel: grandjózsi!
Galambos János Dátum: 2009-04-09 14:46:09
Szia. Érdekődni szeretnék hogy a szobafoglalásnál mit jelent az hogy világítóaknára néz?
Baranyi István Dátum: 2009-04-09 00:12:03
Ary írta ekkor: 2009-04-06 18:29:38
Kedves Józsi! Itthonról mennyire tanácsos konzerveket vinni? Az 50 eurót/nap az egy före vagy pedig 2 személyre értette?Ugyanis nagyon szeretnék Madridba eljutni és ha lehet akkor inkább arra költeném a pénz.Mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Elöre is köszönöm!
Szia. Szerintem semmii esetre se vigyél magaddal itthonról kaját, mert nem jársz jobban árban sem, és ha már elmész, akkor legalább kóstold meg a helyi konzerveket :) Én voltam októberben Tossában, onnan mentünk egy 3 napos kört a ne messze lévő Gironából. Természetesen repülővel olcsóbb (akció függő) és gyorsabb, mint vonattal. Mi 1 euros jegyekkel utaztunk előbb Madridba, onnan Portoba majd vissza Gironába. Ha tényleg el akarsz menni, ülj neki és szervezd meg az utadat smile
Grand Józsi Dátum: 2009-04-06 18:38:33
Ary írta ekkor: 2009-04-06 18:29:38
Kedves Józsi! Itthonról mennyire tanácsos konzerveket vinni? Az 50 eurót/nap az egy före vagy pedig 2 személyre értette?Ugyanis nagyon szeretnék Madridba eljutni és ha lehet akkor inkább arra költeném a pénz.Mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Elöre is köszönöm!
Kedves Ary! Tudom, hogy 50 euró soknak tűnik egy napra, de ha nem fizetnek elő félpanzióra és naponta legalább kétszer étkeznek étteremben és még költeni szeretnének erre-arra, akkor naponta fejenként 40-50 euró kell. Ebben persze nincsenek benne a programok és az utiköltségek. A lényeg, hogy ennyivel számoljanak, hiszen ha nem fogják elkölteni a pénzt, akkor vissza lehet azt váltani. Felesleges bármit is hozni, hiszen mindent meg lehet kapni Tossába és mint írtam még talán olcsóbban, mint kedves hazánkban. Ettől függetlenül Önre bízom a döntést. Ha netalán Madridba szeretne utazni, azt tudnia kell, hogy úgy érdemes, ha ott is tölt egy éjszakát legalább. Tessék átgondolni! További kérdéseit várva, maradok tisztelettel: Imre J.