(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Ary Dátum: 2009-04-06 18:29:38
Grand Józsi írta ekkor: 2009-04-06 16:25:29
Kedves Ary! Az idegenvezető én leszek, immár negyedik éve minden nyáron én vagyok Tossában az iroda részéről. Természetesen el lehet tőlem szakadni, de vannak olyan programok, amelyekre jobb, ha velem jönnek. Tossában inkább katalánok élnek, de vannak spanyolok is. További kérdéseit várva, maraok tisztelettel: grandjózsi!
Kedves Józsi! Itthonról mennyire tanácsos konzerveket vinni? Az 50 eurót/nap az egy före vagy pedig 2 személyre értette?Ugyanis nagyon szeretnék Madridba eljutni és ha lehet akkor inkább arra költeném a pénz.Mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Elöre is köszönöm!
Ary Dátum: 2009-04-06 17:17:17
Kedves Józsi! smile Elnézését kérem tudatlanságomért,sajnos még nem vagyok jártas ezekben a dolgokban.De mint mindig most is egy újabb információval lettem gazdagabb!:) Üdvözlettel:Ary
Grand Józsi Dátum: 2009-04-06 16:25:29
Ary írta ekkor: 2009-04-06 15:24:55
Kedves Józsi! Nagyon szépen köszönöm hogy segítségemre van! Remélem Tossában találok spanyolokat!?Az idegen vezetötöt mennyire szakadhatok el?tehát ha van olyan dolog amit öncélúlag szeretnék megvalósítani azt mennyire lehet?Köszönöm elöre is! Üdv:Ary
Kedves Ary! Az idegenvezető én leszek, immár negyedik éve minden nyáron én vagyok Tossában az iroda részéről. Természetesen el lehet tőlem szakadni, de vannak olyan programok, amelyekre jobb, ha velem jönnek. Tossában inkább katalánok élnek, de vannak spanyolok is. További kérdéseit várva, maraok tisztelettel: grandjózsi!
Ary Dátum: 2009-04-06 15:24:55
Kedves Józsi! Nagyon szépen köszönöm hogy segítségemre van! Remélem Tossában találok spanyolokat!?Az idegen vezetötöt mennyire szakadhatok el?tehát ha van olyan dolog amit öncélúlag szeretnék megvalósítani azt mennyire lehet?Köszönöm elöre is! Üdv:Ary
Grand Józsi Dátum: 2009-04-06 13:16:42
Ary írta ekkor: 2009-04-05 21:28:33
Kedves Józsi!olyan egyedi kérdésem lenne,hogy meg tudná-e saccolni hogy magyar forintba átszámolva kb mennyi költőpénzt kellene vinnünk? És öncélúlag Madridba el lehet jutni?Már utána is néztem hogy Barcelonából indulnak járatok Madridba,csak az a kérdés hogy mennyire tanácsos és hogy kb mennyi az utiköltség? Válaszát elöre is köszönöm!
Kedves Ary! Ez bizony nehéz kérdés, de úgy gondolom, hogy napi 50 euró költőpénz elegendő, ami mai árfolyamon számolva olyan 15 ezer forint/nap. Egy menüt már el lehet fogyasztani 8-10 euróért és szerintem jól is laknak vele. A boltban, amelyet majd ajánlani fogok olcsón lehet vásárolni.A kenyér és a hús drága, de szinte minden olcsóbb, mint itthon. Egy 25 dekás bagett pl. tavaly 95 cent volt, az idén biztosan több lesz mint 1 euró. Tossából Barcelónába a buszjegy 10 euró. Barcelónából Madridba a vonatok a Sants pályaudvarról közlekednek. A Madrid-Barcelona vasútvonal 2004 végére készült el. Ezen a vonalon a vonat 350 km/h sebességgel közlekedik. A vonatjegy ára kb. 110 euró, tehát oda-vissza több, mint 200 euró. Ajánlom, hogy böngéssze a spanyol vasúttársaság honlapját, azon minden információt megtalál. A cím: www.renfe.es Ha bármiben a segítségére lehetek, csak keressen! Üdvözlettel: grandjózsi!