(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Fábián Katalin Dátum: 2008-11-03 20:27:05
Kedves grand Józsi!Azt szeretném megkérdezni tőled,hogy milyen az idő tossa-ban június első felében?Lehet fürdeni?Lloret-ban a delfináriumban van e delfin show?És hogy ha át szeretnénk menni Tossa-ból Barcelonaba,van e busz járat és mennyibe kerül a buszjegy oda-vissza? Előre is nagyon köszönöm a válaszod!
Dátum: 2008-09-17 19:37:27
Kedves Grand Józsi! szeptember 19-én indulunk Tossába!Érdeklődni szeretnék,hogy milyen most ott az időjárás? (Itthon sajnos nagyon hideg van,a jó iőben csak reménykedünk.) Köszönöm válaszát!
Deák Hajnalka Dátum: 2008-09-16 15:54:02
Szöll?si György írta ekkor: 2008-09-16 14:42:51
Deák Hajnalka kérdéseire a teljesség igénye nélkül. Én szeptember 14.-én érkeztem haza és két hétig voltam. A fakultatív program amin résztvettem az a Montserrat-Barcelona út volt. Barcelonában van némi városnézés, illetve valamennyi szabadprogram, ami lehet egy séta a Ramblas-on. Ez a program hétfőn volt. Külön a szökőkúthoz nem tudom, hogy van e program, de a Grand Tours helyi idegenvezetője megmondja a lehetőséget. Barcelonába a közvetlen busz még mindig 20 euro oda-vissza. Vonattal szerintem Blanesből is el lehet jutni, de nem biztos, hogy kedvezőbb. A busz sűrűn jár. Kedden este van a flamenco est. Marineland szerintem nem kötött idejű. Andorra általában szerda. Én a Sol2-ben voltam oda nem kellett ágyneműt vinni, szerintem az El Veleroba sem kell. Jó utat és jó időt kivánok
György! Köszönöm válaszait, sokat segített. A jó időben csak bizakodom, (a mostani itthoni időjárásnál csak jobb lehet)! Minden jót Önnek!
Szöll?si György Dátum: 2008-09-16 14:42:51
Deák Hajnalka kérdéseire a teljesség igénye nélkül. Én szeptember 14.-én érkeztem haza és két hétig voltam. A fakultatív program amin résztvettem az a Montserrat-Barcelona út volt. Barcelonában van némi városnézés, illetve valamennyi szabadprogram, ami lehet egy séta a Ramblas-on. Ez a program hétfőn volt. Külön a szökőkúthoz nem tudom, hogy van e program, de a Grand Tours helyi idegenvezetője megmondja a lehetőséget. Barcelonába a közvetlen busz még mindig 20 euro oda-vissza. Vonattal szerintem Blanesből is el lehet jutni, de nem biztos, hogy kedvezőbb. A busz sűrűn jár. Kedden este van a flamenco est. Marineland szerintem nem kötött idejű. Andorra általában szerda. Én a Sol2-ben voltam oda nem kellett ágyneműt vinni, szerintem az El Veleroba sem kell. Jó utat és jó időt kivánok
Deák Hajnalka Dátum: 2008-09-15 14:39:06
Kedves Mindenki! Szeptember 26-án utazunk, 27-én érkezünk Tossába. A következő kérdésekre keresném a választ: - Fakultatív kirándulások melyik napokon vannak (Montserrat, Marineland) - olyan fakultatív kirándulás van-e (nem a bikaviadal) Barcelonában, amiben a szökőkút is benne van - a Montserrati kirándulásnál Barcelonát csak körbebuszozzuk, vagy van lehetőség a városban szétnézni - Barcelonába egyénileg utazni. A buszt megtaláltam, az árát is közel 20 euro a retúr. Olyan megoldás érdekelne még, hogy a legközelebbi vonatállomásig busszal elutazni és onnan vonattal. (5 éve Callelából 5,4 euro volt a retur vonatjegy). - Mi az El Velero-ban leszünk elszállásolva. Ágyneműt kell vinni? Köszi!