Sziasztok! Július elején a Sol aparmanba szeretnénk menni, és a Hotel Don Juanban igényelnénk félpanziót. Tapasztalat szerint milyen ott az ellátás? Mi tartozik az étkezésekhez? Finoman főznek-e? (Csak azért kérdezem, mert egy másik utazási irodánál Törökországban az all inclusive ellátás keretében csak zöldségek voltak, és egy fajta hús, ami általában ehetetlen volt.) Előre is köszi a választ! Józsi
Szia! én tavaly májusban voltam Tossa-ban, és az idén is megyek. Tavaly is befizettem a Don Juanba, és az idén is. Svédasztalos az ellátás......kezdem a vacsorával: saláta, 1 féle leves, ami zöldség leves, püré jellegű, mindig van tészta, sült krumli, zöldségek, saláta vagy 10 féle, húsok között dominál a hal minden lehetséges változatban, sülve, főve, grillen, rántva, stb.. egyszóval mediterrán jellegű konyha. Desszert is volt mindig vagy 5 féle + gyümölcs. Amit nem tartalmaz az ár, az az innivaló. A reggeli szintén inkább mediterrán konyhás...ne várj párizsit, téliszalámit és ilyesmit reggelire, mert nem lesz. De készíthetsz magadnak piritós kenyeret, lesz hozzá lekvár vagy méz, van tjás, virsli, kávé, tea, rostos üdítő, stb.... szóval megéri, nyugodtan fizess be, és jól fogsz lakni! üdv,