(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2016-08-15 10:02:53
Somogyi Dóra írta ekkor: 2016-08-13 11:56:15
Kedves Veronika! Ugyan most nem Nekem írtál,de még egy dolgot szeretnék elmondani. Ha a busz később érne oda,akkor később is indulna haza ,mivel kötelező (asszem) 9 óra pihenőidőt kell tartaniuk. Szóval ,akkor hazafelé lenne probléma,mert a hazainduló turnus késő estig ,éjszakába nyúlóan várhatna az indulásra. A víztől ne szontyolodj el ,mert jelen esetben egy 1 évvel ezelőtti vízhőmérsékletről beszélünk, amikor lehet ,hogy előző héten kicsit rossz idő volt,és hűvösebb lett. Mi speciel minden nap úsztunk,idén is . És jelzem nagyon nem voltunk egyedül. Az egyik étterem a Bar Lluís ,ahol finoman főznek. De több is van,ahol találtok finomságokat. ;-) Én változatlanul jó nyaralást kívánok ,és remélem nem fogsz csalódni! :)
Szia Dóra! Köszi, az étterem nevét felírom, meglátogatjuk mindenképpen smile Remélem eszünk jókat... A hazaindulás napján pedig persze, tudom, hogy a sofőröknek mennyit kötelező pihenniük, ezért is írtam... Bár lehetséges, hogy egy hét pihenés után (mivel csomagszoba megoldott, zuhanyzás megoldott) egész nap jobban elvan az ember ( akár pár óra plusz várakozással is), mint 24+ óra buszozás után... Mindegy is, mindenki más, nyilván nem lehetséges változtatni, mert különben már megtették volna, úgyhogy tudomásul vesszük, ez van. Megoldjuk majd. Köszi a jókívánságokat, reméljük tényleg klassz nyaralás lesz! smile
Somogyi Dóra Dátum: 2016-08-13 11:56:15
Kedves Veronika! Ugyan most nem Nekem írtál,de még egy dolgot szeretnék elmondani. Ha a busz később érne oda,akkor később is indulna haza ,mivel kötelező (asszem) 9 óra pihenőidőt kell tartaniuk. Szóval ,akkor hazafelé lenne probléma,mert a hazainduló turnus késő estig ,éjszakába nyúlóan várhatna az indulásra. A víztől ne szontyolodj el ,mert jelen esetben egy 1 évvel ezelőtti vízhőmérsékletről beszélünk, amikor lehet ,hogy előző héten kicsit rossz idő volt,és hűvösebb lett. Mi speciel minden nap úsztunk,idén is . És jelzem nagyon nem voltunk egyedül. Az egyik étterem a Bar Lluís ,ahol finoman főznek. De több is van,ahol találtok finomságokat. ;-) Én változatlanul jó nyaralást kívánok ,és remélem nem fogsz csalódni! :)
Veronika Dátum: 2016-08-13 11:24:30
Kiss Péter írta ekkor: 2016-08-12 17:34:27
Kedves Dóra ! Ahogy mondtam már sokat vártam véleményemmel. Rengeteg Spanyol imádó van! Velem ez a szám nem bővült. A sok szépség szerintem nem elég. Egy szállodás ,ha a vendégei kegyeibe akar járni és miért ne akarna,akkor megoldja ,hogy időre elkészüljön a takarítással. Ezen nincs mit magyarázni ! Tudtam én is mire készüljek. De ott a helyszínen mások az érzések .Mindenki érezte a másikat ( a szagát) Senkit nem érdekel az mi a gondja, mennyire piszkosak a szobák! Oldja meg ! Vegyen fel még 2-3 embert. Max délután kettőre adja át a kulcsokat. Vagy zárjon be ! Ennyi. Ilyen egyszerű. A dinnyét csak azért említettem,mert ha egy ilyen egyszerű dolog is el van szarva , az elég gáz ! Sajnos nem lehet ide képeket betenni. Tisztán látszik a vár mögötti strandon .A parton álldogál mindenki. A vízben pár finn és német turista. Szerintem nem egyedül vagyok a véleményemmel. Nekem ha fizetnek , akkor sem megyek arra .
Kedves Péter! Hasonlóan gondolom a dolgokat én is, annyit tennék még hozzá, hogy megoldás lehetne, ha később indulna a turnus, így később érnénk oda, ergo kevesebbet kellene várni a kulcsokra... ( tudom, sofőrök pihenő ideje, stb) de kellemesebb lenne kevesebb várakozással. Mi szeptemberben megyünk, remélem azért jó nyaralás lesz, bár most, hogy írtad, hogy a víz is hideg, picit elszontyolodtam.... a mélysége engem nem zavar, jól úszom, remélem alkalmas lesz fürdésre smile Illetve azt is remélem, hogy találunk olyan éttermet, ahol finoman főznek, mert ha még egy jót sem tudunk enni, akkor tényleg csalódás lesz ez a nyaralás... smile üdv: Veronika
Grand Józsi Dátum: 2016-08-12 18:12:51
Riczu Enikő írta ekkor: 2016-08-12 13:01:58
Kedves József! Érdeklődni szeretnék, hogy nem a Grand Tours utasaiként van-e lehetőség részt venni Önökkel a fakultatív programokon? Sajnos nem foglaltunk időben szállást, ezért egyénileg utazunk a férjemmel szeptember elején. Elsősorban Barcelona városnézés és Monserrat programokra szeretnénk menni. Valamint érdekldőni szeretnék, hogy Tossa de Mar és Barcelona között Barcelona meccs napján milyen transzferrel lehet eljutni a meccsre és vissza? Szükséges előre foglalni, és ha igen, milyen honlapon lehetséges? Köszönettel: Riczu Enikő
Kedves Enikő! Ennek semmi akadálya! Ha itt lesznek, keressenek meg! Akár telefonon is: 00-34-611-341-656 Nem tudom, hogy van-e már jegyük a meccsre? Ha van, akkor nagyon jó! Innen transzfert is tudok Önneknek intézni, ezzel semmi baj! Az ára 35 euró oda-vissza! Maradok tisztelettel: Imre J.
Kiss Péter Dátum: 2016-08-12 17:37:30
Kiss Péter írta ekkor: 2016-08-12 17:34:27
Kedves Dóra ! Ahogy mondtam már sokat vártam véleményemmel. Rengeteg Spanyol imádó van! Velem ez a szám nem bővült. A sok szépség szerintem nem elég. Egy szállodás ,ha a vendégei kegyeibe akar járni és miért ne akarna,akkor megoldja ,hogy időre elkészüljön a takarítással. Ezen nincs mit magyarázni ! Tudtam én is mire készüljek. De ott a helyszínen mások az érzések .Mindenki érezte a másikat ( a szagát) Senkit nem érdekel az mi a gondja, mennyire piszkosak a szobák! Oldja meg ! Vegyen fel még 2-3 embert. Max délután kettőre adja át a kulcsokat. Vagy zárjon be ! Ennyi. Ilyen egyszerű. A dinnyét csak azért említettem,mert ha egy ilyen egyszerű dolog is el van szarva , az elég gáz ! Sajnos nem lehet ide képeket betenni. Tisztán látszik a vár mögötti strandon .A parton álldogál mindenki. A vízben pár finn és német turista. Szerintem nem egyedül vagyok a véleményemmel. Nekem ha fizetnek , akkor sem megyek arra .
Nyaralás helyett inkább Magyar helyesírási órákat veszek veszek . Én is annyira belebonyolódtam,hogy egy két dolgot rosszul írtam. Tudtam én hogy bunkó vagyok !