Kedves Veronika! Ugyan most nem Nekem írtál,de még egy dolgot szeretnék elmondani. Ha a busz később érne oda,akkor később is indulna haza ,mivel kötelező (asszem) 9 óra pihenőidőt kell tartaniuk. Szóval ,akkor hazafelé lenne probléma,mert a hazainduló turnus késő estig ,éjszakába nyúlóan várhatna az indulásra.
A víztől ne szontyolodj el ,mert jelen esetben egy 1 évvel ezelőtti vízhőmérsékletről beszélünk, amikor lehet ,hogy előző héten kicsit rossz idő volt,és hűvösebb lett. Mi speciel minden nap úsztunk,idén is . És jelzem nagyon nem voltunk egyedül.
Az egyik étterem a Bar Lluís ,ahol finoman főznek. De több is van,ahol találtok finomságokat. ;-) Én változatlanul jó nyaralást kívánok ,és remélem nem fogsz csalódni! :)
Szia Dóra! Köszi, az étterem nevét felírom, meglátogatjuk mindenképpen

Remélem eszünk jókat... A hazaindulás napján pedig persze, tudom, hogy a sofőröknek mennyit kötelező pihenniük, ezért is írtam... Bár lehetséges, hogy egy hét pihenés után (mivel csomagszoba megoldott, zuhanyzás megoldott) egész nap jobban elvan az ember ( akár pár óra plusz várakozással is), mint 24+ óra buszozás után... Mindegy is, mindenki más, nyilván nem lehetséges változtatni, mert különben már megtették volna, úgyhogy tudomásul vesszük, ez van. Megoldjuk majd. Köszi a jókívánságokat, reméljük tényleg klassz nyaralás lesz!