(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2016-08-11 18:08:00
Tomposné Andi írta ekkor: 2016-08-11 17:09:55
Kedves József!Tegnap megérkezett Dóri kolléganőmmel az andorrai kis csomagocska,amelyet voltál szíves beszerezni számomra!Szeretném nagyon megköszönni a kedvességedet,figyelmességedet,és az abszolút utas barát hozzáállásodat!Még egyszer is köszönöm,hogy betartottad ígéretedet!Szép nyarat,sok utast,jó munkát kívánok!Üdvözlettel :Tompos család
Kedves Andrea! Amit megígérek, azt be is tartom! Sajnos bajba voltam, mert nem emlékeztem, hogy kinek ígértem meg! Illetve tudtam, csak a nevet felejtettem el! De jött a Dóri és minden megvilágosodott! Örülök, ha örömet szereztem vele! Köszönöm a kedves szavakat! Önöknek is kívánok minden jót! Maradok tisztelettel: Imre J.
Tomposné Andi Dátum: 2016-08-11 17:09:55
Kedves József!Tegnap megérkezett Dóri kolléganőmmel az andorrai kis csomagocska,amelyet voltál szíves beszerezni számomra!Szeretném nagyon megköszönni a kedvességedet,figyelmességedet,és az abszolút utas barát hozzáállásodat!Még egyszer is köszönöm,hogy betartottad ígéretedet!Szép nyarat,sok utast,jó munkát kívánok!Üdvözlettel :Tompos család
Grand Józsi Dátum: 2016-08-11 12:24:32
Fazekas József írta ekkor: 2016-08-10 18:20:07
Kedves József! Szeretnék ismét érdeklődni, hogy tud e jegyet vásárolni számomra a Barcelona mérkőzésre, 2 fő részére? Az augusztus 19.-én induló turnussal érkezünk! Köszönöm József
Kedves József! A megadott e-mail címre elküldtem a jegyárakat! Kérem szóljon, ha valamelyik érdekli! Üdvözlettel! Imre J.
Fazekas József Dátum: 2016-08-10 18:20:07
Fazekas József írta ekkor: 2016-07-25 20:13:25
Kedves József, köszönöm válaszát! E-mail címem [email protected]. Nagy Zoltán utastársammal egyeztettünk, ha meglesznek a jegy árak közösön vásárolunk.
Kedves József! Szeretnék ismét érdeklődni, hogy tud e jegyet vásárolni számomra a Barcelona mérkőzésre, 2 fő részére? Az augusztus 19.-én induló turnussal érkezünk! Köszönöm József
Somogyi Dóra Dátum: 2016-08-09 19:41:19
Váradi Zoltán írta ekkor: 2016-08-09 15:04:13
Kedves Dóra! Ennyi szobára, apartmanra hány takarító jut? Mert ha a létszámon spórolnak (legyenek bárkinek is alkalmazottai) akkor tényleg lassan haladhatnak a takarítással.
Kedves Zoltán! Nem tudom ,hogy pontosan hányan vannak,de annyit hallottam,hogy így is nehéz takarítókat találni. Veronikával ezt már facebook-on átbeszéltük. Lehetne több takarítónő akár ,és sok minden más lehetne,de akkor drágább is lenne minden. Alapvetően ez egy apróság. És nem egyedi eset. A szállodákban is 2 órától van kulcsátadás. Én nem szeretnék már ezen hosszan rágódni,mert sajnálom,ha ezen a szösszeneten csúszik el valakinek a nyaralása,miközben érkezés után a csomagok tárolása megoldott,a wc használat is....stb. És igazán ellehet tölteni az időt ,ott van az a gyönyörű vár, a városka, a tengerpart.