(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kovács Balázs Dátum: 2008-08-12 19:48:10
Sziasztok. Tudtok segíteni abban hogy a buszok hogyan járnak? Legelső járat Tossából Barcelonába és vissza Barcelonából legelső,és utolsó járat Barcelonából Tossába. Köszönöm.
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-11 18:08:55
Szia.grandjozsi.Annyit kérdeznék hogy este mikor mennek be buszok és jönnek visszafelé?Vagy reggel melyik az első járat hogy indulnak a buszok? Nincsen ilyenkor olyan busz ami csak a meccsekre megy és vissza? Néztem az fc barcelona oldalon az árakat,azt írja van a nagystand oldalról 69-90 eu,van szemben oldalról 54eu,van a kapu mögötti 38eu,és van valami külső rész ami 25 euro lenne. Te hova tudsz jegyet venni,foglalni? És ha szombat reggel odaérünk hozzátok akkor hogyan tudnánk eljutni Barcelonába Tossaból? Akik most mennek a Bl selejtezőre ők hogyan tudnak bemenni. Szeretnénk elmenni a meccsre ezért kérdezem és még azt kérdezem hogy az Aug 15 i turnusból menne még ki valaki a meccsre? Írhatsz az email címemre is vagy ide is minden nap fennt vagyok. Köszi a segítséged előre is. Várom válaszod.
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-10 16:21:15
Szia.grandjozsi Még azt kérdezném mennyi lessz a héten a bl selejtezőre? Írnál az email címemre hogy meg tudnánk beszélni hogy ha leérünk hogyan lehetne érkezés után bemenni,pl jegyeket venni,vagy busz menne Barcelonába és vissza. Várom válaszod.Üdv:Balázs
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-08 19:26:29
Szia grandjozsi. Akkor lehet kellene 2 jegy tudnál írni hogy megtudnánk beszélni az e-mail címemre. Pár dolgot kérdeznék hogy lehetne lerendezni és hogy pontosan hány órakor lenne. Köszi előre is.Majd írj a címemre. Nem tudom abból a turnusból lennének e még jelentkezők és akkor mehetnénk többen. Addig hátha jelentkeznek még.
Grand Józsi Dátum: 2008-08-07 20:47:56
Kovács Balázs írta ekkor: 2008-08-06 19:29:26
Szia grandjozsi ha tudsz valamit a meccsről akkor írhatsz az e-mail címemre [email protected]. Hogy meg tudjuk beszélni. Köszi. smile
Kedves Balázs! Mostmár én is tudom, hogy 16-án lesz a Gamper kupa a Nou Camp-ban és ha gondolod, foglalhatok neked jegyet előre, ha érdekel és komolyan gondolod. A felnőtt jegy, a legolcsóbb is 60 euro. Várom válaszod! Üdvözlettel: grandjozsi!