(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2008-08-07 20:44:33
írta ekkor: 2008-08-06 15:16:47
Már 7-8 éve vágyom Spanyolországba és úgy néz ki idén sikerül!Szeptember 19-én indulunk Tossába! (Sajnos a korábbi időpontokról lecsúsztunk)Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor,rendeznek még bikaviadalt? Úgy hallottam,hogy már nem,ez igaz?Milyen az időjárás?Lehet még fürödni a tengerben.( az igazság az,hogy a 40 fokot nem is bírom annyira). A delfines és az összes többi program is indul még szeptemberben? Van esetleg valamilyen lehetőség,hogy a partot végigjárjuk? Autóval,vonattal,vagy valami mással? Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Kedves Andrea! Sajnos a hír igaz, szeptemberben már nem rendeznek bikaviadalokat, de az idő még jó. Tavaly október közepén még 30 fok volt és a tenger kellemes. Persze előre semmit nem lehet mondani! A bikaviadalon kívül minden más program indulszeptemberben is. Ha hajóval járja végig a partot, akkor így gyönyörködhet a legjobban a Costa Brava szépségében. Várom további kérdését. Üdvözlettel: grandjozsi!
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-06 19:29:26
Szia grandjozsi ha tudsz valamit a meccsről akkor írhatsz az e-mail címemre [email protected]. Hogy meg tudjuk beszélni. Köszi. smile
Dátum: 2008-08-06 15:16:47
Már 7-8 éve vágyom Spanyolországba és úgy néz ki idén sikerül!Szeptember 19-én indulunk Tossába! (Sajnos a korábbi időpontokról lecsúsztunk)Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor,rendeznek még bikaviadalt? Úgy hallottam,hogy már nem,ez igaz?Milyen az időjárás?Lehet még fürödni a tengerben.( az igazság az,hogy a 40 fokot nem is bírom annyira). A delfines és az összes többi program is indul még szeptemberben? Van esetleg valamilyen lehetőség,hogy a partot végigjárjuk? Autóval,vonattal,vagy valami mással? Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-05 12:10:47
Sziasztok. Van egy nagyon jó hírem,most találtam. Eldőlt, hogy a Boca Juniors lesz a Barcelona ellenfele a hagyományos Gamper Kupán, a klub alapítója, Joan Gamper tiszteletére rendszeresen kiírt meccsen. A találkozóra a szokásosnál korábban, augusztus 16-án kerül sor a Camp Nouban, s ekkor kerül sor a csapat hivatalos bemutatására is. Ez lesz a 43. Gamper Kupa, s immár a hatodik esetben lesz vendég az argentin együttes. Nagyon jó lenne ide elmenni. grandjozsi mit tudsz erről meccsről. Kupameccs lenne,köszi segítséged. smile
Kovács Balázs Dátum: 2008-08-05 11:49:28
Sziasztok. A bl sorsolást itt meg tudjátok nézni. focitipp.hu/?content=hirek&id=3702 Biztos jó lett volna elmenni Mi 15-én megyünk.Örültem volna Neki. De remélem akkor is lessz valami amikor megyünk. grandjozsi lehet jó lessz a laptop is. Köszi előre is. smile