Kedves Dóra! Azért ez elég brutál... mármint hogy 7-8 órát kell várni a szobára, mi tart ilyen sokáig?? Értem én, hogy lehet menni strandolni, de van úgy, hogy az ember hulla fáradt, mert a buszon nem aludt egy percet sem, szeretne picit lefeküdni, ZUHANYOZNI, stb. stb. Ez azért elképesztő szerintem, ilyen sokat még soha az életben nem vártunk! Soha nem reklamált még senki emiatt? Haza felé fordítva ugyan ez a helyzet: reggel el kel hagyni a szobát, és csak 17 körül indulunk haza..... Görögországban ennyit még soha az életben nem kellett várni, max 2-3 órát, és ott akinek kész a szobája mehetett be.... ez nem igazságosság kérdése szerintem! Nagyon elkeseredtem most, az az igazság
Kedves Veronika! Igazából szinte végig tele van a Sol2 és az El Velero is. 9-kor hagyják el a szobákat az utasok. Akkor kezdhetnek takarítani. Azt kell mondjam,hogy ezt köszönhetjük nagyon sok "kedves" honfitársunknak is,hogy amit maguk után hagynak,az valami gusztustalan. Vegyünk egy apartamant ,ahol a konyha is úszik a koszban,és a tűzhelyről az egy hetes, ráégett mocskot kell vakarniuk . A többiről már nem is beszélve. Kb. 29 szobáról beszélünk,ill. abból 21 apartman (Sol 2 ) ..............nem kis dzsuvával. Régen volt,hogy megkaphatta a kulcsot az,akinek kész volt a szobája,de ez sem járható út,mert akkor meg ezen balhéztak sokan. Miért nem az Ő szobájuk lesz kész hamarabb? Kérdésedre válaszolva,volt már olyan,aki panaszkodott a várakozás miatt,és mondta,hogy Görögo.-ban máshogy volt. Na ez sem igaz teljesen,mert nem feltétlen ekkora méretű apartmanházakról van szó,meg telítettség kérdése. Ha előtte senki nem volt,nyilván belehet jutni 1-2 szobába hamarabb (Görögo.-ban.) De ott többnyire kevesebb szoba van egy házban. A busz reggel fél 8 körül fog oda érni, a sofőröknek van egy kötelező pihenőidejük,ami miatt nem indulhat vissza a busz hamarabb. Szigorúan veszik ezt is. A céget keményen megbüntetnék,ha ezt nem tartanák be.
Az igazságosságról csak azért írtam,mert nagyon meglepődnél,ha hallanád,hogy emberek miken tudnak vitázni. Egyszerre 100-120 embernek megfelelni nem kis meló. Meg sokan érdeklődnek indulás előtt,hogy mire számíthatnak,de attól ott még panaszkodnak egy sort. De látod,Te jól tetted ,hogy ezekre is rákérdeztél,mert legalább már nem ér meglepetés. Elhiszem,hogy fáradtak lesztek. Milliószor csináltam ezt már végig,és mindig igyekeztünk a legjobbat kihozni az adott helyzetből,mert változtatni nem tudunk rajta.
Amit nem írtam még,hogy reggel persze ,hogy el kell hagyni 9-kor a szobát,különben mikor lenne kitakarítva? Így akkor a végén már nem délután 3körül vennénk át a szobát,hanem este. Kint a szállodákban is így van,takarítani kell,ez van.
Sajnálom,hogy ezzel lehangoltalak,nem ez volt a célom. :( De jobb,ha előre tisztán láttok. Az biztos,hogy gyönyörű helyre mentek,és mindenért kárpótolni fog,hidd el Nekem! :) Imre Józsi pedig mindenben segít. :) Tényleg a lelkét kiteszi az utasokért. :)