Kedves Józsi! Lefoglaltuk a nyaralást: 06.18-tól Santa Susanna, Hotel Riviera. Mivel Ön nem ezen a településen lesz, ezért kicsit gondolom nehézkes lesz a kapcsolattartás. Kérhetnék információkat, hogyan lesz pl. oda és az elutazás? Minket "kidob" a busz, azután megy tovább Tossába? Egyáltalán hol szállunk le? Pont a szállodánál? Vagy sétálni kell? Hazafelé ki kell ülnünk reggel a szálloda elé, és várni a buszt a többi utassal, akik Tossában nyaraltak?
Fakultatív programokra hogyan kell jelentkezni? Nekünk kell átmennünk Tossába, ha valamin részt szeretnénk venni, vagy értünk jön egy gyűjtőjárat? Ami biztos, hogy a Tematikus vidámparkba szeretnénk elmenni, a többi közül még szemezgetünk.
Esetleg amíg nincs friss programlista, a tavalyit elkérhetném e-mailben én is?
[email protected] címre várnám. Biztosan lesz még kérdésünk, ha eszünkbe jut valami jelentkezünk.
Üdv, Norbi
Kedves Norbert!
Igen, én Tossában vagyok telepített idegenveztő, de Önökkel kolleganőm Dvorszki Ilona fogja tartani a kapcsolatot. Ha bármilyen kérdése van, írjon neki nyugodtan:
[email protected] Telefonszáma: 00-34-609-711-776 A busz Önöket a szálloda előtt fogja letenni és ott is veszi majd fel a megbeszélt időpontban. Ilona fogja keresni Önöket a szállodában és mindenről tájékoztatást ad. Nála kell majd a programokra is jelentkezni! Elküldtem Önnek a megadott e-mail címre a fak. programok listáját, rövid leírását és az árakat. Az árak tavalyiak, de jelentős változás a tapasztalatok szerint nem lesz. Azt viszont tudni kell, hogy ez a lista a főszezonra érvényes (június közepe-szeptember közepe), elő- és utószezonban lehet változás, de Önökre ez nem vonatkozik. Természetesen az árak mindenhol tartalmazzák a belépők árait is, ha van. Maradok tisztelettel: Imre J.