(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2016-01-16 11:24:08
Tomposné Andi írta ekkor: 2016-01-15 20:23:03
Kedves Grand Józsi!Ne haragudj,hogy zavarlak,de tervezés alatt vagyunk.Kérlek segíts abban ,hogy a Sol 2 apartmanban melyiket foglaljuk magunknak 4 főre/mindenki felnőtt!/ Szeretnénk magunk főzni, és lehetőleg szép kilátást élvezni.Az sem baj,ha külön szoba,hiszen fiam 21 éves és barátnője még nem családtag.Mivel Te ismered a szobákat kérlek mondj szoba szám javaslatot nekünk!Nagyon köszönöm!Július 2-9-ig mennénk.Üdv!
Kedves Andi! Együtt négyen a SOL2 egyik szobájában sem férnek el, így mindenképpen két szobát kell lefoglalni. A megadott időpontban javasolhatom az első emeleten a 101, 102,103-as szobát, a másodikon a 201,202, 203-as szobát illetve a harmadikon a 301,302, 303-as szobát. Ezek mindegyike konyhás és az erkély a főutcára néz. Maradok tisztelettel! Imre J.
Tomposné Andi Dátum: 2016-01-15 20:23:03
Kedves Grand Józsi!Ne haragudj,hogy zavarlak,de tervezés alatt vagyunk.Kérlek segíts abban ,hogy a Sol 2 apartmanban melyiket foglaljuk magunknak 4 főre/mindenki felnőtt!/ Szeretnénk magunk főzni, és lehetőleg szép kilátást élvezni.Az sem baj,ha külön szoba,hiszen fiam 21 éves és barátnője még nem családtag.Mivel Te ismered a szobákat kérlek mondj szoba szám javaslatot nekünk!Nagyon köszönöm!Július 2-9-ig mennénk.Üdv!
Grand Józsi Dátum: 2016-01-14 09:32:05
tóth bettina írta ekkor: 2016-01-13 19:06:14
Kedves Józsi! Kérdésem a következő lenne. Az El Velero apartman két légterű szobáit nézegetjük, szeretnénk szeptemberben ide utazni. Az idei katalógus szerint 50 Euro kaukció fizetendő, viszont ezt az információt itt a honlapon nem találom. Kell fizetni vagy sem? Illetve ha kell, akkor ez az összeg szobánként vagy fejenként értendő? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Bettina
Kedves Bettina! Az apartmanok úgymond "szerényen" felszereltek, de minden komfort igényt kielégítenek. Eddig nem volt kaució, de tavaly nyáron néha az utasok olyan állapotban hagyták a szobákat, hogy a tulajdonos úgy döntött, hogy ettől az évtől kauciót kér, amit valószínűleg én fogok beszedni és a távozás napján én is fogom visszaadni, ha minden rendben lesz. Az 50 eurót szobánként kell érteni. Maradok tisztelettel: Imre J.
tóth bettina Dátum: 2016-01-13 19:06:14
Kedves Józsi! Kérdésem a következő lenne. Az El Velero apartman két légterű szobáit nézegetjük, szeretnénk szeptemberben ide utazni. Az idei katalógus szerint 50 Euro kaukció fizetendő, viszont ezt az információt itt a honlapon nem találom. Kell fizetni vagy sem? Illetve ha kell, akkor ez az összeg szobánként vagy fejenként értendő? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Bettina
B. Nagy Mária Dátum: 2016-01-12 19:55:28
Grand Józsi írta ekkor: 2016-01-12 15:05:41
Kedves Mária! Ez a szálloda idén került az utazási irodánk kínálatába. Én csak Tossában vagyok a Grand Tours Utazási Iroda telepített idegenvezetője. Kolleganőm, Dvorszki Ilona az idegenvezetője azon kedves utasoknak, akik nem Tossa de Mar-ban nyaralnak. Megadom Önnek az elérhetőségét és biztos vagyok benne, hogy minden kérdésére választ kap. E-mail címe: [email protected] Üdvözlettel: Imre J.
Hálásan köszönöm válaszát. Mária