(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Nagy Balázs Dátum: 2016-01-18 17:30:41
Tisztelt Fórumozók! Kinéztem a Július 16-23-as időpontot a Hotel Caprici-be és egyénileg, repülővel utaznék. Mivel még nem voltam Spanyolországban ezért az volna a kérdésem, hogy Barcelonából van-e valamilyen közvetlen kontakt Santa Susanna-ba, ill. a hotel környékére. A válaszokat előre is köszönöm.
Grand Józsi Dátum: 2016-01-18 09:50:13
Bodnár János írta ekkor: 2016-01-18 09:45:07
Kedves Józsi köszön a válaszát és várom az e-mailt! Annyit kérdeznék még,hogy Tossa-ból hajóval el lehet e jutni esetleg Ibizára v. Mallorcara? Ha jól tudom Barcelonából indul Ibizára hajó. Üdvözlettel: B. János
Kedves János! Sajnos Tossából nem, de Barcelonából indul hajó Ibizára ill. Mallorcara! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2016-01-18 09:48:21
Prilenszky Géza írta ekkor: 2016-01-17 17:48:16
Kedves Fórumozók! 2016 júniusában egy hétre mi is megszállnánk a Tossa De Mar SOL 2 apartmanjában. Mivel a 3 éves gyermekünk is velünk nyaralna, a busz helyett a repülőgépes utazást választanánk. Hallottam olyan információt, hogy a repülőtérről közvetlenül, busszal el lehet jutni Tossa de Mar-ba. Az interneten azonban eddig nem találtam erre utaló konkrét információt. Tudnátok-e segíteni, hogy valóban van ilyen közvetlen utazási mód, és ha igen, melyik repülőtérről, melyik busztársaságot tudnánk erre igénybe venni. Köszi minden segítséget!
Kedves Géza! A hír igaz! A Terminál 1-ről és a Terminál 2-ről is ki lehet jutni busszal közvetlenül Tossa de Mar-ba. Ha Budapestről indul, akkor a gép Barcelonába a Terminál 2-re érkezik. Ha kijön a reptérről, közvetlenül mellette található a buszpályaudvar. A társaság neve SARFA. Honlapjuk a következő: www.sarfa.com Maradok tisztelettel: Imre J. idegenvezető
Bodnár János Dátum: 2016-01-18 09:45:07
Grand Józsi írta ekkor: 2016-01-17 12:01:18
Kedves János! Amint tudom, elküldöm Önnek a fakultatív kirándulások leírását a megadott e-mail címre, de az csak a céges gépemen van meg, ami per pillanat az irodában van. Így leghamarabb csak hétfőn jutok hozzá. Port Aventurába van fak. kirándulás a hét bizonyos napjain. Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi köszön a válaszát és várom az e-mailt! Annyit kérdeznék még,hogy Tossa-ból hajóval el lehet e jutni esetleg Ibizára v. Mallorcara? Ha jól tudom Barcelonából indul Ibizára hajó. Üdvözlettel: B. János
Prilenszky Géza Dátum: 2016-01-17 17:48:16
Kedves Fórumozók! 2016 júniusában egy hétre mi is megszállnánk a Tossa De Mar SOL 2 apartmanjában. Mivel a 3 éves gyermekünk is velünk nyaralna, a busz helyett a repülőgépes utazást választanánk. Hallottam olyan információt, hogy a repülőtérről közvetlenül, busszal el lehet jutni Tossa de Mar-ba. Az interneten azonban eddig nem találtam erre utaló konkrét információt. Tudnátok-e segíteni, hogy valóban van ilyen közvetlen utazási mód, és ha igen, melyik repülőtérről, melyik busztársaságot tudnánk erre igénybe venni. Köszi minden segítséget!