(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Somogyi Dóra Dátum: 2015-07-16 00:05:24
Tóth Tamás írta ekkor: 2015-07-15 18:45:10
Kedves Józsi! Szeptember 5-én utazunk hozzád Tossába! Már sokat hallottunk rólad Dóritól, és hallottunk már sok sok infót is. Viszont még mindig van sok-sok kérdésünk! Szeretnénk elkérni tőled a szeptember 5-i időszakra vonatkozó fakultatív programlistát ha lehet árakkal! :) Lenne egy olyan kérdésünk is, hogy szeretnénk horgászni a partról, de nem tudjuk, hogy kell-e engedély hozzá? Én úgy sejtem, hogy parti (túrista szintű) horgászathoz nem kell, de szeretnék biztos infókat erről. Láttam a grandos képeken, hogy alkonyatkor teli a part horgászokkal, jó lenne vagy kétszer pecázni egy jót! ;-) Ezen kívül ami még érdekelne az a Barcelónába jutás és hogy mit érdemes ott megnézni? Elvileg megpróbálom elintézni, hogy egy éjszakát ott töltsünk, szóval lehetséges, hogy két napunk is lesz a kirándulásra. Várom a válaszaid, a regisztrált email címre mehet minden, a fakultatív lista is! Köszönjük szépen! Szép napot, és irigyelünk!
Szia Tamás! :D Azóta írtam a Gabinak(vagy Te voltál? :D ),hogy pecázhatsz nyugodtan. :D Bár már tuti mondta. Barcelonaba meg busszal mehettek be,ami a Sol2 mellől indul,mert ott van a busz pu. Oda-vissza 24,30 a jegy. Ha sikerül a couchsurfing ,akkor csak szóljatok és gyártunk egy "menetrendet". :) Így Józsinak csak a fakultatív lista marad! ;-) :D
Tóth Tamás Dátum: 2015-07-15 18:46:55
[email protected] a cím, ha nem látnád esetleg! :) Köszi!
Tóth Tamás Dátum: 2015-07-15 18:45:10
Kedves Józsi! Szeptember 5-én utazunk hozzád Tossába! Már sokat hallottunk rólad Dóritól, és hallottunk már sok sok infót is. Viszont még mindig van sok-sok kérdésünk! Szeretnénk elkérni tőled a szeptember 5-i időszakra vonatkozó fakultatív programlistát ha lehet árakkal! :) Lenne egy olyan kérdésünk is, hogy szeretnénk horgászni a partról, de nem tudjuk, hogy kell-e engedély hozzá? Én úgy sejtem, hogy parti (túrista szintű) horgászathoz nem kell, de szeretnék biztos infókat erről. Láttam a grandos képeken, hogy alkonyatkor teli a part horgászokkal, jó lenne vagy kétszer pecázni egy jót! ;-) Ezen kívül ami még érdekelne az a Barcelónába jutás és hogy mit érdemes ott megnézni? Elvileg megpróbálom elintézni, hogy egy éjszakát ott töltsünk, szóval lehetséges, hogy két napunk is lesz a kirándulásra. Várom a válaszaid, a regisztrált email címre mehet minden, a fakultatív lista is! Köszönjük szépen! Szép napot, és irigyelünk!
Jakab Károly Dátum: 2015-07-14 20:01:54
Köszönöm a válaszát! Márta
SAAB-I Dátum: 2015-07-14 15:39:03
Grand Józsi írta ekkor: 2015-07-14 11:50:45
A Delfinekkel való fotózkodás 20, a fókákkal 10 euróba kerül és külön fizetendő, ha mindkettőt szeretné. Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi! Köszönöm válaszát.