(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2015-07-14 11:50:45
SAAB-I írta ekkor: 2015-07-13 12:38:16
Sziasztok! Az lenne a kèrdèsem ,hogy A marineland delfináriumban mennyibe kerül a fényképezkedési lehetősèg a delfinekkel ès fókákkal? A delfineknél és a fókáknál is külön fizetendő?
A Delfinekkel való fotózkodás 20, a fókákkal 10 euróba kerül és külön fizetendő, ha mindkettőt szeretné. Üdvözlettel: Imre J.
Somogyi Dóra Dátum: 2015-07-13 19:54:33
Somogyi Dóra írta ekkor: 2015-07-13 19:53:31
Kedves Károly! Az út Budapestről kb. 25 óra. 4 óránként állunk meg,nagyjából 20 percekre,de 1x van egy picit hosszabb "ebédidő" szerű megállás is. Ezek a buszok nagyon kényelmesek szerencsére. A Sol2-ben voltam már mindenhol :D. A fürdőszobák nagyon szépek,pár éve lettek felújítva., és tiszta. A konyha nélküli szobákban van egy kis ventilátor berakva. De az még külön jó,hogy éjszakára nyugodtan nyitva lehet hagyni az ablakot,mert csak a tűzfal van ott,szóval kevésbé kell aggódni,hogy valaki besétál.
Jajjjj, bocsánat MÁRTA!!!!!! :D
Somogyi Dóra Dátum: 2015-07-13 19:53:31
Jakab Károly írta ekkor: 2015-07-13 18:23:27
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ,hogy kb mennyi ideig tart az út? Busz kb hány óránként áll meg pihenőre? Kényelmesen lehet utazni a buszon? Sajna a páromnak hirtelen volt egy trhombózis a lábában és kicsit féltem! Valaki már volt a Sol 2 apartman konyha nélküli szobájában ? Milyen a tisztaság és a fürdő ? Ja és elviselhető az éjszakai meleg? Köszönöm válaszotokat Márta
Kedves Károly! Az út Budapestről kb. 25 óra. 4 óránként állunk meg,nagyjából 20 percekre,de 1x van egy picit hosszabb "ebédidő" szerű megállás is. Ezek a buszok nagyon kényelmesek szerencsére. A Sol2-ben voltam már mindenhol :D. A fürdőszobák nagyon szépek,pár éve lettek felújítva., és tiszta. A konyha nélküli szobákban van egy kis ventilátor berakva. De az még külön jó,hogy éjszakára nyugodtan nyitva lehet hagyni az ablakot,mert csak a tűzfal van ott,szóval kevésbé kell aggódni,hogy valaki besétál.
Jakab Károly Dátum: 2015-07-13 18:23:27
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ,hogy kb mennyi ideig tart az út? Busz kb hány óránként áll meg pihenőre? Kényelmesen lehet utazni a buszon? Sajna a páromnak hirtelen volt egy trhombózis a lábában és kicsit féltem! Valaki már volt a Sol 2 apartman konyha nélküli szobájában ? Milyen a tisztaság és a fürdő ? Ja és elviselhető az éjszakai meleg? Köszönöm válaszotokat Márta
Nagy Katalin Dátum: 2015-07-13 16:51:22
Tóthné Hédi írta ekkor: 2015-07-12 20:47:42
Kedves József! Augusztusban utazunk Tossába. Szeretném elkérni a fakultatív programok listáját. Email címem: [email protected] Köszönöm! smile
Kedves József! A [email protected] címre én is kérhetnék egy augusztusi fakultatív programos listát? Köszönöm előre is! :)