(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kiss Péter Dátum: 2015-01-27 18:54:52
Kedves Józsi ! Sajnos a menetrendes oldalból nem lettem okosabb. Hirtelen csak az érdekel , milyen sűrűn közlekedik kb és mennyiért? Nem derült ki számomra , melyik megállónál szállok fel ? Mert , hogy azt olvastam Tossában nem sok a szórakozási lehetőség. üdvözlettel : Kiss Péter
Kiss Péter Dátum: 2015-01-27 18:33:42
kedves Józsi ! Visszaolvastam egy szezont ,így csak pár kérdésem lenne. Ha jól olvasom ,lent is be tudok fizetni a szállodában , vagy akár más helyen vacsorára. kb 10 E Ha pl a szállodát választom ,mehetünk e korábban és a vacsiig fogyasztás ellenében használhatjuk e a medencét ? Ez azért fontos , mivel olvastam a hirtelen mélyülő tengerről. Olvastam a buszokról , amivel be lehet menni Lioretbe . Elvileg van egy menetrendem hozzá.Ennek mennyi az anyagi vonzata ? Mennyire pontos ott a közlekedés? Többen a Sol2 -ből írtak , feltételezem ő a jobbik ( semmi politika) üdvözlettel: Kiss Péter
Nagyházi Nóra Dátum: 2015-01-27 17:04:03
Dettix írta ekkor: 2015-01-27 08:24:59
Tudom, hogy nem tartozom a Grandhoz és Józsi sem vagyok, de amíg nem érkezik válasz, próbálok segíteni. Kecskeméthez legközelebbi felszállás úgy látom Budapest. Debrecenből indul a busz Miskolc-Eger-Gyöngyös útvonalon érkezik Budapestre és megy végig az M7 autópályán. A másik útvonal Szombathely-Győr-Komárom-Budapest és itt csatlakozik a Debreceni járathoz. Útközben csak Székesfehérváron, Siófokon, Balatonbogláron és Nagykanizsán van lehetőség felszállni.
Kedves Csilla! A buszok útvonalát én is megnéztem és láttam, hogy a legközelebbi felszállóhely Kecskeméthez Budapest. Csupán érdeklődni szeretnék, hogy van -e olyan lehetőség, mint pl. ha valaki Nyíregyházáról indul és igénybe veszi a gyűjtőjáratot, Kecskemét esetében is.
Kisvarga Péter Dátum: 2015-01-27 16:28:51
Kedves Józsi!Augusztusban foglaltunk az El Veleroba szállást. A Güell parkot, fakultatívba vagy csak egyénileg tudjuk megnézni? Blanesbe a botanikus kertbe egyénileg is át tudunk menni? Autó bérlésére van-e lehetőség, ha igen milyen árban? Előre is köszönöm válaszát.
Dettix Dátum: 2015-01-27 08:24:59
Nagyházi Nóra írta ekkor: 2015-01-26 20:16:56
Kedves Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy Spanyolországba történő utazáskor megáll -e a busz más vidéki felszállóhelyen? Esetünkben Kecskemét lenne a kérdés ! Amennyiben igen, milyen plusz költséget jelent ez személyenként? Válaszukat előre is köszönöm!
Tudom, hogy nem tartozom a Grandhoz és Józsi sem vagyok, de amíg nem érkezik válasz, próbálok segíteni. Kecskeméthez legközelebbi felszállás úgy látom Budapest. Debrecenből indul a busz Miskolc-Eger-Gyöngyös útvonalon érkezik Budapestre és megy végig az M7 autópályán. A másik útvonal Szombathely-Győr-Komárom-Budapest és itt csatlakozik a Debreceni járathoz. Útközben csak Székesfehérváron, Siófokon, Balatonbogláron és Nagykanizsán van lehetőség felszállni.