kedves Józsi !
Visszaolvastam egy szezont ,így csak pár kérdésem lenne.
Ha jól olvasom ,lent is be tudok fizetni a szállodában , vagy akár más helyen vacsorára. kb 10 E
Ha pl a szállodát választom ,mehetünk e korábban és a vacsiig fogyasztás ellenében használhatjuk e a medencét ?
Ez azért fontos , mivel olvastam a hirtelen mélyülő tengerről.
Olvastam a buszokról , amivel be lehet menni Lioretbe . Elvileg van egy menetrendem hozzá.Ennek mennyi az anyagi vonzata ? Mennyire pontos ott a közlekedés?
Többen a Sol2 -ből írtak , feltételezem ő a jobbik ( semmi politika)
üdvözlettel:
Kiss Péter
Kedves Péter!
Igen, a szállodák nagy többségében is be lehet fizetni vacsorára, ami kb. 10 euró/vacsora. Vannak olyan hotelek, amelyek megengedik a medence használatát is. Tossában a tenger (nagy strand) hírtelen mélyül, de vannak olyan öblök, ahol sekélyebb a víz. Tossából félóránként mennek a buszok Lloretbe, aminek az ára tavaly oda-vissza 3.50 euró volt. Sajnos nyáron, főszezonban előfordúlhat dugó, de a késés nem számottevő. Tossa-Lloret távolsága csak 12 km. Viszont azt tudni kell, hogy Tossából az utolsó busz este fél 9 körül elmegy és Lloretből csak másnap reggel tud hazajönni. A taxi kb. 25 euró. A SOL2-nek 2 vagy 3 fős szobái vannak, míg az El Veleronak 4-5 fős. Ez a különbség a két ház között. Üdvözlettel: Imre J.