(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kiss Péter Dátum: 2015-01-28 13:50:12
Kedves Józsi ! Köszönöm az igen precíz , gyors válaszát ! üdvözletel: Kiss Péter
Grand Józsi Dátum: 2015-01-28 13:07:35
Kiss Péter írta ekkor: 2015-01-27 18:54:52
Kedves Józsi ! Sajnos a menetrendes oldalból nem lettem okosabb. Hirtelen csak az érdekel , milyen sűrűn közlekedik kb és mennyiért? Nem derült ki számomra , melyik megállónál szállok fel ? Mert , hogy azt olvastam Tossában nem sok a szórakozási lehetőség. üdvözlettel : Kiss Péter
Kedves Péter! Most látom, hogy még egy levelet írt nekem. Tossában csak egy megálló van, ami közvetlenül a szállásunk mellett található. Igen, el kell ismerni, hogy Tossában kevesebb szórakozási lehetőség van, Lloret viszont a Costa Brava központja szórakozás szempontjából. Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2015-01-28 12:56:46
Kiss Péter írta ekkor: 2015-01-27 18:33:42
kedves Józsi ! Visszaolvastam egy szezont ,így csak pár kérdésem lenne. Ha jól olvasom ,lent is be tudok fizetni a szállodában , vagy akár más helyen vacsorára. kb 10 E Ha pl a szállodát választom ,mehetünk e korábban és a vacsiig fogyasztás ellenében használhatjuk e a medencét ? Ez azért fontos , mivel olvastam a hirtelen mélyülő tengerről. Olvastam a buszokról , amivel be lehet menni Lioretbe . Elvileg van egy menetrendem hozzá.Ennek mennyi az anyagi vonzata ? Mennyire pontos ott a közlekedés? Többen a Sol2 -ből írtak , feltételezem ő a jobbik ( semmi politika) üdvözlettel: Kiss Péter
Kedves Péter! Igen, a szállodák nagy többségében is be lehet fizetni vacsorára, ami kb. 10 euró/vacsora. Vannak olyan hotelek, amelyek megengedik a medence használatát is. Tossában a tenger (nagy strand) hírtelen mélyül, de vannak olyan öblök, ahol sekélyebb a víz. Tossából félóránként mennek a buszok Lloretbe, aminek az ára tavaly oda-vissza 3.50 euró volt. Sajnos nyáron, főszezonban előfordúlhat dugó, de a késés nem számottevő. Tossa-Lloret távolsága csak 12 km. Viszont azt tudni kell, hogy Tossából az utolsó busz este fél 9 körül elmegy és Lloretből csak másnap reggel tud hazajönni. A taxi kb. 25 euró. A SOL2-nek 2 vagy 3 fős szobái vannak, míg az El Veleronak 4-5 fős. Ez a különbség a két ház között. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2015-01-28 12:48:39
Kisvarga Péter írta ekkor: 2015-01-27 16:28:51
Kedves Józsi!Augusztusban foglaltunk az El Veleroba szállást. A Güell parkot, fakultatívba vagy csak egyénileg tudjuk megnézni? Blanesbe a botanikus kertbe egyénileg is át tudunk menni? Autó bérlésére van-e lehetőség, ha igen milyen árban? Előre is köszönöm válaszát.
Kedves Péter! Sajnos 2013 októberétől a Güell-park fizetős lett (8€), ezért egyetlenegy spanyol utazási iroda sem teszi be a barcelonai városlátogatás programjába. Ha valaki egyénileg szeretne eljutni oda és szeretné elkerülni a sorban állást, a következő honlapon tud jegyet rendelni 7€-ért: http://www.parkguell.cat/es/compra-de-entradas/compra-individual/ Belinkelek egy oldalt, ahol látható a park, és az a rész, ami homályos, az ingyenes. Sajnos azt kell mondjam, hogy az nem ér semmit, a lényegért fizetni kell: http://www.parkguell.cat/prepareu-la-visita/planol-i-serveis/ Blanesba szervezetten és egyénileg is el tud jutni. Autóbérlésnél ezt a két honlapot javaslom az utasoknak, hogy nézzék meg: www.olimpiarent.com www.sacarentacar.es Természetesen az ár attól függ milyen kategóriájú kocsit szeretne bérelni. Egy normál kocsi kb. 35-40 euró/nap+benzin vagy gázolaj + biztosítás + autópályadíj + kaució Maradok tisztelettel: Imre J.
Jakab Károly Dátum: 2015-01-27 21:40:50
Kedves József! Minket is érdekelne ,hogy milyen szórakozási lehetőség van Tossában ? Még egy kérdésem lenne kb milyen árakban vannak a ruhaneműk? Autót tudunk bérelni vagy csak mocit? Engem is érdekelne a kecskeméti felszállás! Igaz mi már befizettük az utat és Budapestet jelöltük be,de mi Albertirsán lakunk és Kecskemét közel lenne! Köszi a választ!