Kedves Fórumozók! Ketten megyünk szeptember elején. Ha tudna valaki élménybeszámolót irni aznagyon jó lenne. Apró dolgok érdekelnének ami komfortosabbá teszi az utazást. Pl. a telepen milyen az úszómednce, az ingyenes busz milyen időközönként jár, ill. gyalog mennyi idő lejutni a tengerhez? Kell e átalakitó vagy olyanok a konnektorok mint itthon? A Rómában való közlekedés milyen és a metrón keveredve a többi utassal hogy találja meg egymást a csoport hiszen mi is idegenek leszünk egymásnak. Köszi a válaszokat : Adrienne Vargáné
Kedves Adrienne! Megpróbálok mindenre válaszolni. Készültem egy élménybeszámolóval, el is kezdtem, de sajnos idő hiányában nem fejeztem be. Az igazság az,hogy annyira tömény minden információ, élmény, hogy talán le sem lehet írni. Át kell élni, nem igazán találtam rá szavakat. A tömény az jó szó, mert elég sok infó zúdul az emberre, de minden percét élveztük az útnak.
Az apartmantelep nagyon szép, rendezett és csodálatos a panorama a városra, a tengerre. Picit messze van gyalog a várostól, de azért nem kibírhatatlan. A kisbusz az félóránként közlekedik, de fel kell íratkozni, hogy mikor szeretnél visszajönni, mert egyébként nem jön le érted, csak ha tudja, hogy van utas. Meg lehet szokni, bár mi gyalog is sokszor megjártuk az utat.
Átalakító nem kellett a konnektorokhoz, nekünk szerencsénk volt, mert odafelé úton is velünk volt az idegenvezető, úgyhogy már akkor sok mindent megtudtunk, amire kíváncsiak voltunk.
Írod, hogy a csoport idegen lesz egymásnak. Ez igaz, de mivel elég hosszú az odafelé vezető út is, mire odaértek már nem lesztek annyira ismeretlenek, legalábbis látásból már meg fogjátok egymást ismerni. Igaz, hogy Rómában azért figyelni kell egymásra, de nem lehetetlen feladat. Azért Rómára készüljetek fel, hogy elég fárasztó lesz, mi nem bántuk volna, ha mondjuk a Vatikánra és a Trevi kútra több idő jut, és egy-két templommal kevesebbet látunk, de azért nagyon jó nap volt. Szivesen visszamennénk még egyszer Rómába,hogy ami kimaradt megnézzük, vagy amire kevés idő volt, még bepótoljuk.
Ami a legnagyobb élmény volt nekünk személy szerint, az Nápoly és Capri, és Sorrento! Mind-mind felejthetetlen!
Irigyellek,hogy ti még előtte álltok ennek az élménynek. Kívánom, hogy ugyanolyan jól érezzétek magatokat, ahogy mi!! :)