(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-03-30 00:19:37
Méhész Tibor írta ekkor: 2010-03-29 21:32:15
Sziasztok! Júniusba megyünk Porecsre lenne egy pár kérdésem. smile Lehet kisebb motorcsónakot bérelni? És összevissza hajókázni vele? smile Azis érdekelne még hogy például quadot mennyiért és mennyi időre lehet bérelni? Biciklit? Jó idő szokott lenni már júniusba is? Remélem! smile
Kedves Tibor!Az idő mindig nagyon jó szokott lenni, de ha esik is az is csak ideig óráig! smile A robogó, quad, bicikli bérlésére lehetőség van a telepen!A minimális bérlési idő 1 óra amely több napig is lehetséges !A motorcsónak bérlésnek utána kell kérdeznem, úgyhogy ebben a kérdésben türelmét kérem!Üdv:Ákos
Dátum: 2010-03-30 00:10:24
Tarjányi Ágnes írta ekkor: 2010-03-29 19:41:51
Kedves Virág! Köszönöm, hogy tettél fel képeket.Nem tudom, voltatok-e fakultatív programokon, ha igen arról szívesen néznék képeket. van valaki aki az idén megy szeptember 4-től, és jönne fakultatív programokra? Mert mi szívesen mennénk a Plitvicei tavakhoz, csak félünk, hogy nehogy amiatt ne indítsák el, mert hogy kevesen vagyunk.
Kedves Ágnes!A Plitvicei tavak program, minden esetben indul, de magyar idegenvezetés csak 20 fő felett van!Tehát a program teljesen biztos, hogy indul!Képeket én is tudok Önnek küldeni, csak egy kis türelmét kérem, mert megtréfált egy kicsit a technika! smile Ha bármi kérdése van még, írjon nyugodtan, megpróbálok mihamarabb válaszollni!Üdv:Ákos
Dátum: 2010-03-29 23:59:59
katica írta ekkor: 2010-03-29 17:39:41
Sziasztok! Mi tavaly a férjemmel Porecsen voltunk és isteni volt... Idén is megyünk, immár baráti társasággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom. És a srácok igazán rendesek és segítőkészen. Utólag is köszönjük nekik.
Kedves Katica!Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és örülök, hogy újra vendégeim között tisztelhetlek Titeket!Köszönöm a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok!Melyik hétre esett idén a választás?Üdv:Ákos smile
Méhész Tibor Dátum: 2010-03-29 21:32:15
Sziasztok! Júniusba megyünk Porecsre lenne egy pár kérdésem. smile Lehet kisebb motorcsónakot bérelni? És összevissza hajókázni vele? smile Azis érdekelne még hogy például quadot mennyiért és mennyi időre lehet bérelni? Biciklit? Jó idő szokott lenni már júniusba is? Remélem! smile
Tarjányi Ágnes Dátum: 2010-03-29 19:41:51
Kedves Virág! Köszönöm, hogy tettél fel képeket.Nem tudom, voltatok-e fakultatív programokon, ha igen arról szívesen néznék képeket. van valaki aki az idén megy szeptember 4-től, és jönne fakultatív programokra? Mert mi szívesen mennénk a Plitvicei tavakhoz, csak félünk, hogy nehogy amiatt ne indítsák el, mert hogy kevesen vagyunk.