(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2015-06-19 17:39:13
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2015-06-19 16:35:52
Sziasztok! Hétfőn utazunk Porecsbe, s mivel nem ismerjük a tengerpartot, a strandot a Lanterna üdülőtelepen - úgy olvastam, mindenütt kavicsos -, kérdezném, hogy szükséges-e vinni papucsot, vagy fürdőzésre alkalmas cipőt? Köszönöm!
Kedves Gyöngyi! Igen, mindenképpen érdemes hozni fürdőzésre alkalmas cipőt/szandált, nem csak a kényelem miatt, de ha a sziklás részeken szeretnének megmártózni, a sünök miatt is fontos! Várjuk Önöket szeretettel, Grand Porecs
Sz. Gyöngyi Dátum: 2015-06-19 16:35:52
Sziasztok! Hétfőn utazunk Porecsbe, s mivel nem ismerjük a tengerpartot, a strandot a Lanterna üdülőtelepen - úgy olvastam, mindenütt kavicsos -, kérdezném, hogy szükséges-e vinni papucsot, vagy fürdőzésre alkalmas cipőt? Köszönöm!
Dátum: 2015-06-19 13:54:11
írta ekkor: 2015-06-18 21:13:31
Köszönöm a választ! Rosszul tettem fel a kérdést. Természetesen "csak" a medencékre és partszakasz használatára gondoltam. És esetleg még arra, hogy mivel másfél éves a kisebbik gyermekünk, hogy kb. a kemping medencéi milyen távol vannak az apartmantól? Vagy autóval át lehet-e menni a kempingbe, mivel egyénileg utazunk? Még egyszer köszönöm a választ és már nagyon várjuk az utat! smile
Kedves Zsuzsanna! A kemping medencéi kb. fél órányi sétára vannak tőlünk, de a kemping külső parkolójában ott tudják hagyni az autót és onnan már lényegesen közelebb van. Mikor érkeznek? Üdvözlettel, Grand Porecs
Dátum: 2015-06-19 13:50:11
Molnár Erika írta ekkor: 2015-06-18 15:43:27
Kedves Grand Porecs! Mivel az első turnus már ott van, szeretném megkérdezni hogy a fakultatív programok időpontjai a szezon végéig megegyeznek vagy majdnem minden turnusnál változik? A Fish Picnic érdekelne és a velencei kirándulás. Továbbá ennek árai mennyiben változtak a tavalyihoz képest?
Kedves Erika! Ami biztosan fix: Porec by night - szerda (60/40); Plitvicei tavak - csütörtök (520/360); Fish Picnic - péntek (220/160); Isztriai körút -hétfő (220/160). A Velence programunk (420/270) még nincs lefixálva, elő-. fő- és utószezonban változhat. Ebben a turnusban szombaton lesz. Üdvözlettel, Grand Porecs
Dátum: 2015-06-18 21:13:31
írta ekkor: 2015-06-17 21:35:55
Kedves Zsuzsanna! A kemping összes szolgáltatásáról részletesen nem tudunk, a medence rész mindenesetre térítésmentesen igénybe vehető, ezt biztosan tudjuk. Egyébként az átjárás is ingyenes, tulajdonképpen egy kis kapu választja el az apartmanteleptől. Várjuk Önöket szeretettel! Grand Porecs
Köszönöm a választ! Rosszul tettem fel a kérdést. Természetesen "csak" a medencékre és partszakasz használatára gondoltam. És esetleg még arra, hogy mivel másfél éves a kisebbik gyermekünk, hogy kb. a kemping medencéi milyen távol vannak az apartmantól? Vagy autóval át lehet-e menni a kempingbe, mivel egyénileg utazunk? Még egyszer köszönöm a választ és már nagyon várjuk az utat! smile