(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Krajcsir István Dátum: 2015-02-09 10:22:49
Kedves Grand Tours! Egy olyan kerdesem lenne,hogy a befizetett nyaralás melle utolag van lehetőség félpanziós ellátást kérni? Itthon lehet igenyelni vagy kint kell ezt jelezno az idegenvezetőnek? Köszönöm!
Dátum: 2015-02-05 12:45:28
Krajcsir István írta ekkor: 2015-02-02 09:12:06
Sziasztok! Közben az előző kérdésekre magtaláltam a válaszokat:) felmerültek más kérdések. Fakultativ programokkal kapcsolatosan. A programok indulása létszámfüggő? Velencébe szervezett programban benne van a városba való belépés dijja is? Vagy ez ebben az esetben nincsen? Milyen napokon vannak a szervezett kiràndulàsok? Köszönöm! István
Kedves István! A programok indulása létszám függő, de eddig még emiatt nem maradt el program sosem! A menetrend még nincs véglegesítve, de várhatóan szerda Porecs by night, csütörtök Plitvice, péntek Velence, szombat pihi, vasárnap Fish Picnic, hétfő Isztriai körút, kedd visszaindulás. A velencei városi belépéssel kapcsolatban egyelőre nincs információnk. Várjuk Önöket szeretettel, Grand Porecs
Dátum: 2015-02-05 12:34:26
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2015-01-24 14:54:53
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy helyezkednek el az apartmanházak a Lanterna üdülőtelepen, konkrétan mely 4 férőhelyes szobák ablakai néznek a tengerre? Június végére mennyire melegszik fel a tenger (tudom, az időjárás kiszámíthatatlan...), csak a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Köszönöm
Kedves Gyöngyi! A képek között valamint a leírásban talál információt a házakról és elhelyezkedésükről, de nagy vonalakban a B és C szárnyak néznek a tenger felé, viszont a szobákból a fák miatt nincs közvetlen rálátás a tengerre! Ellenben 1 perc sétával elérhető! Június végére általában még nem annyira melegszik fel a víz, de ha napos, meleg június lesz idén, akkor ebben sem lesz hiba! smile Várjuk Önöket szeretettel, Grand Porecs
Krajcsir István Dátum: 2015-02-02 09:12:06
Sziasztok! Közben az előző kérdésekre magtaláltam a válaszokat:) felmerültek más kérdések. Fakultativ programokkal kapcsolatosan. A programok indulása létszámfüggő? Velencébe szervezett programban benne van a városba való belépés dijja is? Vagy ez ebben az esetben nincsen? Milyen napokon vannak a szervezett kiràndulàsok? Köszönöm! István
Krajcsir István Dátum: 2015-02-02 07:36:49
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az előfoglalási kedvezmény a horvát utazásokra is vonatkozik? Milyen más kedvezménnyel vonható össze? Június végén milyen szokott az idő lenni? Köszönöm! István