(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Harsányi Zsuzsa Dátum: 2014-07-28 20:15:00
Kedves Szervezők! Kérem szíves tájékoztatásukat arról, hogy az idei Isztriai - buszos - körút, mely városokat érinti. (Porecs - Lanterna augusztusi nyaraláskor szeretnénk jelentkezni majd erre.) Korábbi bejegyzésben olvastam a programokról. Jól emlékszem, hogy hétfői napon indul ez a kirándulás? Nagyon köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel, H. Zsuzsa
Szatmári Lajos Dátum: 2014-07-28 20:05:37
írta ekkor: 2014-07-28 11:33:23
Kedves Lajos! Igen, lehet kérni babaágyat és természetesen matrac is jár hozzá! Kérem jelezze az utazási irodánál, ez esetben az utaslistát mi már úgy kapjuk, hogy szerepelni fog rajta az igény. Várjuk Önöket szeretettel! Üdvözlettel, Grand Porec
köszönöm már jeleztük az irodánál
Pálinkás Ferenc Dátum: 2014-07-28 16:21:44
Kedves Mihály. Én háromszor voltam Velencébe,egyszer hajóval három órás út ,kétszer kocsival kevesebb mint három óra négyen voltunk így jóval olcsóbb mint a hajó.Porecben kell tankolni. Tisztelettel Ferenc.
Dátum: 2014-07-28 11:42:19
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-07-27 21:41:09
Szia Grand Porec. Jövôre szeretnénk Porecbe menni és infòkat gyûjtök, hogy dönteni tudjunk. Esetleg volt-e màr olyan aki egyénileg autòval ment àt Velencébe? És ha volt mennyire volt bonyolult az út? Az ùtvonalszerkesztôvel nem tûnik nehéznek de buktatòk mindig vannak. Köszönöm a vàlaszt elôre is.
Kedves Mihály! Előfordul, hogy valaki autóval megy Velencébe Porecsről, de nem jellemző, mert nem kimondottan éri meg. Benzin költség, parkolás (ez sem nem könnyű, sem nem olcsó Velencében), összességében anyagilag nem jön ki jobban az ember. A kényelemről nem is beszélve. Ha hajóval megy, minden le van szervezve és még izgalmasabb is! Üdvözlettel, Grand Porec
Dátum: 2014-07-28 11:33:23
Szatmári Lajos írta ekkor: 2014-07-28 06:56:20
Kedves Grandtours! Az aug. 2-9ig tartó turnusban utazunk (egyénileg) a Lanternára és a tavalyi fórumokban olvastam, hogy van lehetőség babaágyat kérni azt szeretném megtugni, hogy az idén is lehet-e és szivacs is tartozik-e hozzá? (23 hónapos kislányunknak lenne rá szüksége) köszönöm Szatmári Lajos
Kedves Lajos! Igen, lehet kérni babaágyat és természetesen matrac is jár hozzá! Kérem jelezze az utazási irodánál, ez esetben az utaslistát mi már úgy kapjuk, hogy szerepelni fog rajta az igény. Várjuk Önöket szeretettel! Üdvözlettel, Grand Porec