(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Rácz Tünde Dátum: 2014-07-24 07:39:23
Kedves Grand Tours! Utaztam már önökkel Spanyolországba és Görögországba is, ott mind két helyen megoldott volt, hogy amíg nem tudjuk átvenni a szállást, egy kis szobába megőrizték a bőröndjeinket. Idén Horvátországba utazunk Önökkel. Ott is hasonlóan meg tudják oldani ezt a dolgot? Valamint az is érdekelne, hogy az apartmanok, mennyire biztonságosak? például, ha viszünk laptopot akkor azt bátran ott hagyhatjuk - e, vagy van valami értékmegőrző ahol biztonságba elhelyezhető? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv: Rácz Tünde
Dátum: 2014-07-22 13:22:10
Hassan Jolán írta ekkor: 2014-07-22 13:13:38
Kedves Grand Tours! Isztria körút terveink között van, nagyon szeretnénk arra menni. Egy ismerősöm most jött vissza, s mesélte, hogy valami sonkaféle, stb volt az ebéd. Mi nem eszünk disznóhúst semmilyen formában. Nem lehet azt valahogy megoldani, hogy ne csak az legyen a lehetőség között, hamár az árban is benne van? Köszönettel: Hassan Joli
Kedves Jolán! Problémájára mindenképpen megoldást fogunk találni, amint az aktualizálódik. Üdv, Grand Porec
Hassan Jolán Dátum: 2014-07-22 13:13:38
Kedves Grand Tours! Isztria körút terveink között van, nagyon szeretnénk arra menni. Egy ismerősöm most jött vissza, s mesélte, hogy valami sonkaféle, stb volt az ebéd. Mi nem eszünk disznóhúst semmilyen formában. Nem lehet azt valahogy megoldani, hogy ne csak az legyen a lehetőség között, hamár az árban is benne van? Köszönettel: Hassan Joli
Rácz Tünde Dátum: 2014-07-22 12:01:08
Kedves Grand Tours! Utaztam már önökkel Spanyolországba és Görögországba is, ott mind két helyen megoldott volt, hogy amíg nem tudjuk átvenni a szállást, egy kis szobába megőrizték a bőröndjeinket. Idén Horvátországba utazunk Önökkel. Ott is hasonlóan meg tudják oldani ezt a dolgot? Valamint az is érdekelne, hogy az apartmanok, mennyire biztonságosak? például, ha viszünk laptopot akkor azt bátran ott hagyhatjuk - e, vagy van valami értékmegőrző ahol biztonságba elhelyezhető? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv: Rácz Tünde
Dátum: 2014-07-17 20:29:42
Szatmári Lajos írta ekkor: 2014-07-16 13:10:09
Tisztelt Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy a Lanterna telepen a a boltban lehet-e laktózmentes tejet kapni és mennyiért ha van, ha ott nincs akkor Porecben hol? Illetve mennyibe kerül egy flakon ásványviz a boltban? Válaszát előre is köszönöm: Szatmári Lajos
Kedves Lajos! Ma megnéztem a kisboltban hogy árulnak-e laktózmentes tejet, de sajnos nem találtam. A városban valószínüleg a nagyobb boltokban lehet kapni (Kaufland, Plodine, Konzum). Egy flakon ásványvíz ára pedig méretétől függően 10-20 kuna körül mozog. Üdv, Grand Porec