(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Adaa Dátum: 2014-04-14 08:05:45
Kedves Nelli! Ha lehet, én is szeretnék képet a buszmenetrendről ( Porecs - Lanterna). email: [email protected] Köszönöm szépen!
Vári Gabriella Dátum: 2014-04-13 19:02:24
Szia Bori! Olvastam,hogy a Lanterna félsziget azon oldalán, ahol az apartmanjaink vannak, sziklás, köves a part. A félsziget túloldalán hosszan kavicsos a part, egy rövidebb szakaszon homokos. Képet erről nekem is átküldenél? Viszek egy 34fős csoportot most június 20-tól. Emellett érdeklődnék ebben az időszakban milyen időjárás szokott lenni? Köszi! Gabi ([email protected])
Hassan Jolán Dátum: 2014-04-11 13:07:03
Grand Nelli írta ekkor: 2014-04-11 12:30:38
Kedves Jolán! A Porecs és Lanterna közötti menetrendről készült képet átküldtem Önnek e-mailben. A fix ülőhelyek számait az utazási azonosítójával együtt az [email protected] email címre küldje át és amennyiben szabadok a kiválasztott ülőhelyek hozzátesszük foglalásához. A fakultatív programok időpontjait még nem lehet tudni, majd ha elindul a szezon, akkor tudok rá választ adni. Üdv Grand Nelli
Köszönöm a válaszokat és a fotót. Amint megkapom Önöktől az emailt a foglalásról, benne az utazási azonosítómmal, akkor megküldöm a székek számát. Köszönettel: H Joli
Grand Nelli Dátum: 2014-04-11 12:30:38
Hassan Jolán írta ekkor: 2014-04-11 11:21:38
Kedves Nelli! A foglalást elkészítettem, ülőhelyeket is jelöltem ki, de a megjegyzés rovatba elfelejtettem beírni őket, de megvannak az ülőhely számok. Ezt át tudom küldeni utólag emailben? Üdv, Hassan Joli
Kedves Jolán! A Porecs és Lanterna közötti menetrendről készült képet átküldtem Önnek e-mailben. A fix ülőhelyek számait az utazási azonosítójával együtt az [email protected] email címre küldje át és amennyiben szabadok a kiválasztott ülőhelyek hozzátesszük foglalásához. A fakultatív programok időpontjait még nem lehet tudni, majd ha elindul a szezon, akkor tudok rá választ adni. Üdv Grand Nelli
Hassan Jolán Dátum: 2014-04-11 11:21:38
Kedves Nelli! A foglalást elkészítettem, ülőhelyeket is jelöltem ki, de a megjegyzés rovatba elfelejtettem beírni őket, de megvannak az ülőhely számok. Ezt át tudom küldeni utólag emailben? Üdv, Hassan Joli