(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Chmara Viktória Dátum: 2010-06-28 22:15:50
Kati! Én egyértelműen amellett voksolok, hogy itthon fizessétek be..ennyiért ilyen bőséges, és finom kaját nem nagyon kaptok. Az én párom imád enni, és ezzel ő is nagyon meg volt elégedve. Ja, és mindenféle édesség, gyümölcs, fagyi, és ital (bor, és sör is smile ) korlátlanul fogyasztható a félpanziónál. És ráadásul az étterem 20 m az apartmantól. smile
Vétek Kati Dátum: 2010-06-28 21:04:56
Sziasztok! Mi augusztusban indulunk Porecsre nyaralni. Több jó étvágyú kamaszfiúval és sörimádó Apusokkal. Szeretném megtudni, hogyan jövünk ki olcsóbban ha itthon befizetünk félpanzióra, vagy ha ott fizetünk be félpanzióra, vagy főzőcskézünk, vagy valahol éttermezünk? köszi a segítséget. Üdv mindenkinek
Chmara Viktória Dátum: 2010-06-27 20:20:25
Kata és Ákos: nagyon szívesen! smile Kata jó utat Nektek, és várjuk a beszámolót ha visszaértek, hogy megfelelt e minden a várakozásoknak. smile Mi majd váltunk Benneteket 24-én, remélem addig a jó időt is meghozzátok, és felmelegítitek a tengert. smile
HÉNYEL Kata Dátum: 2010-06-27 19:25:55
Sziasztok! Vikinek és Timinek ezer köszönet az infókért. Ákos, köszi szépen Neked is a választ, így már azt gondolom, teljesen felkészültünk, minden felmerülő kérdésre választ kaptunk. Szombaton reggel érkezünk 2 hétre, remélem, fantasztikus lesz. Addig is minden nyaralónak kellemes pihenést, a később utazóknak kitartást kívánok. Üdv,Kata smile
Dátum: 2010-06-27 07:27:13
Kedves Kata!Látom nagyon sok kérdésedre már választ kaptál, így én megpróbálok azokra a kérdésekre válaszolni, amit nem sikerült megválaszolni!A robogó bérlés 200kuna/nap és szükséges hozzá a jogosítvány.A motorcsónak bérlése a Lanternán nem lehetséges, így ezt sajnos én sem tudom megmondani, hogy milyen áron és milyen feltételekkel lehetséges.Az árak tekintetében:A Lanterna egy zárt apartmantelep, így az árak is ehhez mértek.Porecben van a Lidl, Konzum, Plodine, Kaufland bevásárlóközpontok amelyek olcsóbbak.A félszigeten lehetőség van internethasználatra, ha nem hoztok laptopot akkor is.A Valamar Club Tamaris szállodában 25 kuna/óra géphasználattal együtt!Elnézést, hogy csak most válaszoltam,de ahogy láttam Timi és Viki mindenre megpróbált válaszolni, ezt így utólag köszönöm is nektek! smile Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan!üdv.:Ákos