Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
Sperlonga

Sperlonga Olaszország egyik legszebb üdülőhelye. A tenger fölött 55 méter magasan elterülő, 3700 lakosú Sperlonga hosszú homokstrandjai azon kevesek közé tartoznak Róma és Nápoly között, amelyeket elkerültek a modern civilizációval járó környezeti ártalmak. Klímája a világ legnépszerűbb tengerpartjainak klímájával vetekszik.

Hányattatott sorsa ellenére a város a mai napig őrzi kalandos történelmének romantikus nyomait. Már a római időket megelőzően is lakott területnek számított. Közelében valamikor egy görög település, Amycale volt. Sperlonga neve latin eredetű és a környéken található megannyi barlangra utal. A római császárság idejében Tiberius császár építtetett magának egy villát a tengerbe nyúló öböl barlangjának felhasználásával. Korának legkiválóbb építészeit bízta meg a villa belsejének kialakításával.

Itt találja meg szállásainkat:
(A kurzorral a házak ikonjára mutatva megjelenik az adott apartman neve!)

 

Itt tal á lja meg szállásainkat:(A kurzorral a házak ikonjára mutatva megjelenik az adott apartman neve!)
Leírás Fotók Árak Online foglalás Fakultatív programok Fórum Segítség Ellátás Buszmenetrend GYIK Webkamera 360˙-os fotók Aktuális időjárás

Fekvése:
Az apartmantelep a várostól 700, a strandtól 1000 méterre, páratlan panorámájú helyen létesült. A szálláshelyek gyönyörû, gondozott környezetben, hegyoldalon vannak. A nagyobb apartmanok többsége kétszintes villákban, a stúdiók földszintes épületsorban találhatók.
 
Elhelyezés:
2-3 fős, 1 légterű stúdióapartmanban,
3-5 fős 1 szoba + nappalis,
4-6 fős 2 szoba + nappalis apartmanban.
Minden apartmanban van telefon, felszerelt konyha, kávéfőző.
Megjegyzés:
A fákkal körbevett házak kellemesen hűvösek. A medence októberben már nem üzemel.
         
Buszos utazással már: 93 900 Ft/Fő/Hét - tól