(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Márta Dátum: 2011-06-21 23:03:32
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 22:51:18
A nyaralóhelyeken tavaly sem volt érezhető semmi sem, nagyobb városoknál volt esetleg benzin probléma, és aki szigetre utazott, ott volt időnként fennakadás a komppal. Marmarason és környékén nyomát sem láttuk annak, amivel állítólag szembesültünk a magyar híradók szerint!
Szia Éva! Ismerem az érzést, amiről írtál, mi se véletlenül szerettünk bele az országba 18 éve. Azóta már volt alkalmunk (vagy 13x) megtapasztalni a görög mentalitást. Ezt a lazaságot sem Spanyolországban sem Olaszországban nem érzékeltük. Azért a tavalyi üzemanyaghiány okozott bizony fennakadásokat. Én még pl. Lidlt nem láttam úgy kifosztva, mint tavaly Nikitinél, mivel a szállítást nem tudták megoldani, egy üveg víz, egy üveg sör, szinte semmi nem volt. Én inkább olyasmitől tartok, hogy mondjuk sztrájkolnak a határőrök, és nem engednek be. Az más kérdés, hogy ha a turizmus is meghal, akkor annyi az országnak.
Dátum: 2011-06-21 22:59:12
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 22:52:11
Vízalatti képeket csináltatok? smile
Elméletben igen, gyakorlatilag meglátjuk, hogy hogy sikerültek, de mire lejutottunk oda már "elpazaroltuk" a legtöbbjét és mire felfedeztük hogy kiljebb még szebb már nem volt:S de azért egy kettő készült, héten meglesz, bescannelem és majd felteszem smile Amúgy igen görögök nyugodtak én is ezt bírom bennük smile Bár Kata azért tudja mondani nekik smile
magoeva Dátum: 2011-06-21 22:52:11
írta ekkor: 2011-06-21 22:11:20
Na még ezt is elba...om smile NE NETES KÉP smile És igen észrevettük smile majd teszek arról is fel képet smile De azért ott ne búvárkodjon az úton senki smile
Vízalatti képeket csináltatok? smile
magoeva Dátum: 2011-06-21 22:51:18
A nyaralóhelyeken tavaly sem volt érezhető semmi sem, nagyobb városoknál volt esetleg benzin probléma, és aki szigetre utazott, ott volt időnként fennakadás a komppal. Marmarason és környékén nyomát sem láttuk annak, amivel állítólag szembesültünk a magyar híradók szerint!
magoeva Dátum: 2011-06-21 22:48:27
írta ekkor: 2011-06-21 22:09:24
Figyelem Mindenki! Olivér után elkezdtem agyalni és úgy döntöttem, hogy létrehozok egy képes-blogot Neos Marmarasról! Aki szeretne küldeni képet szívesen várom. A lényeg hogy netes kép legyen, hanem hogy a "mi" képeink legyenek. Még arra kérnék mindenkit hogy senkinek se sértsük személyi jogait a képekkel, valamint aki elküldi hozzájárul,hogy közzétegyem smile Marmaras és az innen induló fakultatívok helyszíneiről, élményeiről - itt tenném hozzá hogy várom Olivér fényképét az ebédről és Magdiékét is - Mert mutassuk meg a negatívumokat is! De megmutatjuk a sokkal több pozitívumot is! Beszéljenek a képek! e-mail: [email protected] (Katának biztos ismerős a számsor smile ). És a következő oldalaon lehet nyomon követni a képeket: http://neosmarmaras.tumblr.com Mivel nem igen volt még időm kevés kép van fennt, de minél többet küldtök annál többet teszek fel smile Jah és kisebb videók is jöhetnek! Észrevételeket azzal kapcsolatban is szívesen veszek, hogy miben változtassak rajta de azt ott tegyétek meg, ne itt a fórumon! És aki akarja meg is oszthatja smile Jöjjön létre ott egy kisebb közösség! Időközönként teszek be olyat is, hogy lehessen hozzászólni!
Márta részben igazat adok, de sokan pont a görög mentalitás miatt utaznak oda, írigykedve nézve azt a lazaságot, ahogy mindent kezelnek. Nyaralásaid alatt láttál valaha is ideges görögöt, /nem a tüntetőkre gondolok/Nem okoz gondot senkinek, ha a görög megáll a kereszteződésben, vészvillogó bekapcs, beszalad a boltba, bevásárol. Mindenki ül és vár.Itthon ha csak lefulladsz a pirosnál, már "anyáznak" mögötted, tisztelet a kivételnek. Marmarason van egy salátabár, hihetetlen, de igaz: amikor a Wc-t csinálták, valamit elszámolhattak, mert az ajtó befele nyilt, és beleakadt a csészébe...semmi gond. Az ajtóból kikanyarítottak egy darabot...Én csak azt érzem amikor ott vagyok , hogy amire haza kell jönni, addigra végre lelassulok kicsit, állandóan mosolygok, mint ők, és aztán hazajőve megint a rohanás, panaszkodás, acsarkodás mindenhol. A narancsparton, Sartinál csak magyarokat láttunk szemetelni, sajnos. Vannak hiányosságok, vannak negatívumok...de mégis 99 %-ban azt hallom, hogy aki egyszer volt, mindig visszamenne smile smile