(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Márta Dátum: 2011-06-21 22:16:24
Sziasztok! Micsoda pörgés lett ezen a fórumon! Erre mindenképp jó volt Olivér kicsit sokra sikerült negatív kritikája. Azért Olivér, remélem, hogy idővel a rossz tapasztalataidat elhomályosítják a szép emlékek. Sajnos minden elriasztási szándék nélkül egy tény, a görögök nem vigyáznak arra, amilyük van. Nem tudom, hogy ez csak a kényelmes életmódjukból adódik-e, de nehéz az országban olyan nyaralóhelyet találni, ahol minden tip-top lenne. Csodálatos tengerpartjaik vannak, amik "karbantartására" szinte nulla energiát fordítanak. Ez sajna pl a Narancsparton is így van. Viszont ez tetszik vagy sem, hozzátartozik az országhoz. Aki odamegy, el kell, hogy fogadja. Persze ez első alkalommal ott nyaralók számára furcsa lehet, ha meg egy kissé finnyás, akkor meg kifejezetten kellemetlen. De a gyönyorű tenger, a csodás tájak, a finom kaják miatt szerintem megéri!Én momentán úgy vagyok vele, hogy addig örüljünk, míg utazhatunk Görögországba, ki tudja, hogy egy esetleges államcsőd milyen irányban befolyásolja a turizmust. Nem politizálok, csak hallgatva a híreket, kicsit tartok tőle, hogy egyáltalán el tudunk-e indulni kicsit kevesebb, mint egy hónap múlva.
Dátum: 2011-06-21 22:11:20
Na még ezt is elba...om smile NE NETES KÉP smile És igen észrevettük smile majd teszek arról is fel képet smile De azért ott ne búvárkodjon az úton senki smile
Dátum: 2011-06-21 22:09:24
Figyelem Mindenki! Olivér után elkezdtem agyalni és úgy döntöttem, hogy létrehozok egy képes-blogot Neos Marmarasról! Aki szeretne küldeni képet szívesen várom. A lényeg hogy netes kép legyen, hanem hogy a "mi" képeink legyenek. Még arra kérnék mindenkit hogy senkinek se sértsük személyi jogait a képekkel, valamint aki elküldi hozzájárul,hogy közzétegyem smile Marmaras és az innen induló fakultatívok helyszíneiről, élményeiről - itt tenném hozzá hogy várom Olivér fényképét az ebédről és Magdiékét is - Mert mutassuk meg a negatívumokat is! De megmutatjuk a sokkal több pozitívumot is! Beszéljenek a képek! e-mail: [email protected] (Katának biztos ismerős a számsor smile ). És a következő oldalaon lehet nyomon követni a képeket: http://neosmarmaras.tumblr.com Mivel nem igen volt még időm kevés kép van fennt, de minél többet küldtök annál többet teszek fel smile Jah és kisebb videók is jöhetnek! Észrevételeket azzal kapcsolatban is szívesen veszek, hogy miben változtassak rajta de azt ott tegyétek meg, ne itt a fórumon! És aki akarja meg is oszthatja smile Jöjjön létre ott egy kisebb közösség! Időközönként teszek be olyat is, hogy lehessen hozzászólni!
magoeva Dátum: 2011-06-21 22:03:31
és a kemping felé menet a sziklafalba épített kis miniatür kolostorok? Remélem felfedeztétek smile
magoeva Dátum: 2011-06-21 22:02:23
Olivér írta ekkor: 2011-06-21 20:29:01
Persze az élmények bennem is mélyebb nyomot hagytak, de az élményeket majd mindenki átéli és elraktározza magában. Én inkább hasznos tanácsokat adok, meg felhivom a figyelmet a dolgokra.
Kedves Olivér! Még egy dologra kiváncsi lennék: amikor kiválasztottad az utat, valószínűleg azért ezt az utazási irodát váasztottad, mert ez kínálta a legkedvezőbb utat. Lévén, hogy előszezonban voltál, főleg. Ezért az árért Magyarországon hova mentél volna egy hétre?