(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-06-21 23:20:51
Olivér írta ekkor: 2011-06-21 20:16:46
Szia Roland! Mi sem őrjöngtünk és nem jegyzőkönyveztettünk semmit. Mondjuk nálunk szerencsére minden tökéletesen működött. Bár ha netre kitérsz az utolsó napokban nálunk se volt jó, pedig azzal tök jó lehetett tartani a kapcsolatot az itthoniakkal. Nem is a pénzről van igazából szó, csak elvről ha vmit igértek tartsák be, hiába jó az ár-étékarány. De nálunk ezzel nem volt gond. Most biztos azt hiszi mindenki, hogy hú de szörnyű vendégek voltunk, pedig nem igy van. Nálunk is a pozitiv dolgok voltak többségben és emellett eltörpült a kevés negativ.(igazából semmiségek voltak) De a pozitiv dolgokat mindenki át fogja élni (de szerintem azt is mondtam bőven), a negativ dolgokat meg segitünk elkerülni azzal hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat is, igy más nem esik ugyanabba a hibába bele mint mi. Én nem a Grand Kata rajongói oldal tagja vagyok (annak ellenére hogy semmi bajom nem volt vele, sőt meg is köszöntük neki a munkáját), de nem az a "feladatom", hogy őt fényezzem, hanem hasznos tanácsokat adjak, az új utazóknak és felkészitsem őket az ottani dolgokra. smile
Kedves Olivér! Engem nem is kell fényezni. Nem szorulok rá smile de azért ez már egy kicsit bosszantó, hogy csak a negatívumok repkednek. Én úgy gondolom, hogy az irodánk a befizetett összeg fejében még talán egy kicsit több szolgáltatást is ad, mint általában. Mindenki a netről beszél. Ha pont a szobában nem vehető, mindíg a vendégek rendelkezésére áll a Politis apartman társalgójában egy készülék ingyenesen. A kajagond is egy kicsit már uncsi, mert az a bizonyos 2 kocka hús legalább 20 dkg-os volt, ami az otthoni éttermekben nem ennyi. Legközelebb meg fogom méreni, hogy igazságot tegyek. Sajnálom, hogy a szép emlékeidet felörli a sok-sok negatívum. Remélem a következő nyaralásod kellemesebb lesz, pláne ha ennél a helynél egy elegánsabbat és kultúráltabbat választassz. Bizto vagyok benne, hogy egy öt csillagos szálloda kellemesebb, de itt Marmaraszon ezért az összegét előszezonban ezt tudjuk nyújtani, ami sok-sok más vendégünknek maradandó kellemes élményt adott. Üdvözlettel: Kata
magoeva Dátum: 2011-06-21 23:13:50
de itthon megspórolod a súlyadót, kötelezőt, üzemanyagot smile smile smile
Tóth Márta Dátum: 2011-06-21 23:12:37
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 23:09:41
arra gondolni se akarok, hogy nem engednek be.... a turizmus meg úgyis feléled újra és újra. Nézd pl. Egyiptomot. Egyre többen mennek oda is ismét. Ezek szerint Ti autóval mentek?
Nem, sajna se autónk, se jogsink, így marad a buszozás meg az utazási irodák.
magoeva Dátum: 2011-06-21 23:09:41
Tóth Márta írta ekkor: 2011-06-21 23:03:32
Szia Éva! Ismerem az érzést, amiről írtál, mi se véletlenül szerettünk bele az országba 18 éve. Azóta már volt alkalmunk (vagy 13x) megtapasztalni a görög mentalitást. Ezt a lazaságot sem Spanyolországban sem Olaszországban nem érzékeltük. Azért a tavalyi üzemanyaghiány okozott bizony fennakadásokat. Én még pl. Lidlt nem láttam úgy kifosztva, mint tavaly Nikitinél, mivel a szállítást nem tudták megoldani, egy üveg víz, egy üveg sör, szinte semmi nem volt. Én inkább olyasmitől tartok, hogy mondjuk sztrájkolnak a határőrök, és nem engednek be. Az más kérdés, hogy ha a turizmus is meghal, akkor annyi az országnak.
arra gondolni se akarok, hogy nem engednek be.... a turizmus meg úgyis feléled újra és újra. Nézd pl. Egyiptomot. Egyre többen mennek oda is ismét. Ezek szerint Ti autóval mentek?
magoeva Dátum: 2011-06-21 23:05:12
hát igen.... facebook nem lenne jobb a tumblr helyett? Mi most vettünk a corában egy digitális vizalatti gépet 10000 Ft volt, a kodak tavalyelött volt 5, azt mondták egyszerhasználatos, de mi cseréltünk filmet és nem ázott be... nagyon be vagyok sózva, hogy a digit is kipróbáljuk smile