Szia Roland!
Mi sem őrjöngtünk és nem jegyzőkönyveztettünk semmit. Mondjuk nálunk szerencsére minden tökéletesen működött.
Bár ha netre kitérsz az utolsó napokban nálunk se volt jó, pedig azzal tök jó lehetett tartani a kapcsolatot az itthoniakkal.
Nem is a pénzről van igazából szó, csak elvről ha vmit igértek tartsák be, hiába jó az ár-étékarány.
De nálunk ezzel nem volt gond.
Most biztos azt hiszi mindenki, hogy hú de szörnyű vendégek voltunk, pedig nem igy van.
Nálunk is a pozitiv dolgok voltak többségben és emellett eltörpült a kevés negativ.(igazából semmiségek voltak)
De a pozitiv dolgokat mindenki át fogja élni (de szerintem azt is mondtam bőven), a negativ dolgokat meg segitünk elkerülni azzal hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat is, igy más nem esik ugyanabba a hibába bele mint mi.
Én nem a Grand Kata rajongói oldal tagja vagyok (annak ellenére hogy semmi bajom nem volt vele, sőt meg is köszöntük neki a munkáját), de nem az a "feladatom", hogy őt fényezzem, hanem hasznos tanácsokat adjak, az új utazóknak és felkészitsem őket az ottani dolgokra.
Kedves Olivér! Engem nem is kell fényezni. Nem szorulok rá

de azért ez már egy kicsit bosszantó, hogy csak a negatívumok repkednek. Én úgy gondolom, hogy az irodánk a befizetett összeg fejében még talán egy kicsit több szolgáltatást is ad, mint általában. Mindenki a netről beszél. Ha pont a szobában nem vehető, mindíg a vendégek rendelkezésére áll a Politis apartman társalgójában egy készülék ingyenesen. A kajagond is egy kicsit már uncsi, mert az a bizonyos 2 kocka hús legalább 20 dkg-os volt, ami az otthoni éttermekben nem ennyi. Legközelebb meg fogom méreni, hogy igazságot tegyek. Sajnálom, hogy a szép emlékeidet felörli a sok-sok negatívum. Remélem a következő nyaralásod kellemesebb lesz, pláne ha ennél a helynél egy elegánsabbat és kultúráltabbat választassz. Bizto vagyok benne, hogy egy öt csillagos szálloda kellemesebb, de itt Marmaraszon ezért az összegét előszezonban ezt tudjuk nyújtani, ami sok-sok más vendégünknek maradandó kellemes élményt adott. Üdvözlettel: Kata