Szia Roland!
Mi sem őrjöngtünk és nem jegyzőkönyveztettünk semmit. Mondjuk nálunk szerencsére minden tökéletesen működött.
Bár ha netre kitérsz az utolsó napokban nálunk se volt jó, pedig azzal tök jó lehetett tartani a kapcsolatot az itthoniakkal.
Nem is a pénzről van igazából szó, csak elvről ha vmit igértek tartsák be, hiába jó az ár-étékarány.
De nálunk ezzel nem volt gond.
Most biztos azt hiszi mindenki, hogy hú de szörnyű vendégek voltunk, pedig nem igy van.
Nálunk is a pozitiv dolgok voltak többségben és emellett eltörpült a kevés negativ.(igazából semmiségek voltak)
De a pozitiv dolgokat mindenki át fogja élni (de szerintem azt is mondtam bőven), a negativ dolgokat meg segitünk elkerülni azzal hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat is, igy más nem esik ugyanabba a hibába bele mint mi.
Én nem a Grand Kata rajongói oldal tagja vagyok (annak ellenére hogy semmi bajom nem volt vele, sőt meg is köszöntük neki a munkáját), de nem az a "feladatom", hogy őt fényezzem, hanem hasznos tanácsokat adjak, az új utazóknak és felkészitsem őket az ottani dolgokra.
Itthoni 1 hetes felkészítő tábor?

hehe nah ez már túlzás

Hál istennek mi kikötöttünk Pefkochoriban(hozzáteszem az ebéd itt se volt fejedelmi - de nem maradtam éhes arra pont jó volt - és mire hazaértünk megéheztem és ettem -), és mi is lejártuk a lábunk addig a számunkra jobb strandig, mi is ettünk Róma pizzát. Hozzáteszem láttuk 6,6 az a party pizza xĐ de bementem és kezembe nyomta az étlapot és kérdezte melyik legyen

Hát jah, ha ott vagyok akkor egye-fene, de nem hiszem hogy nagyon megharagudott volna bárki is hogy mondjuk bocsi de drága nekünk. A tulaj nagyon jó fej annak elllenére hogy drága a pizza és tényleg előttem rakta össze friss alapanyagokból sőt még mutatta és kérdezte hogy mást ne tegyen-e rá

mondtam ami jöhet és annyit fizettem mint az étlapon

És életemben nem ettem olyan jó pizzát!

ára van igen

közben kérdeztem tőle hol az éjszakai élet xĐ De például a kis öböl is szar mert nagykavicsos. De például postán nem tudott 50€ból visszaadni mondta hagyjam és adott két bélyeget ennyi

Ilyet se mondanak neked a Magyar Postánál xĐ Szóval van negatívum igen és le is írom ami lényeges, de ha belegondolsz a sok negatívum rosszat szül. Mások még lehet nem jártak Maramarason, és látják drága, gond van apartmannal, gond van a stranddal inkább elmennek máshová. Pedig nincs vele gond, csak nézőpont kérdése. Nagyon jól lehet ott pihenni - mondjuk bulizni meg se próbáltam menni este xĐ -, de ez nem is Parália meghát előszezon... Szóval lehet mondani negatívumokat, csak úgy hogy ne ijesszük el őket illetve pozitívumokkal együtt. Hülyén hangzik de pszichológia. Ha te is csak negatívumokat olvasol sztem nem Marmaras lett volna. Ezért kell a jókat és a rosszakat is leírni, hogy tudjanak dönteni. Ahogy látom, azért neked is tetszett Marmaras és nem bántad meg.