(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

magoeva Dátum: 2011-06-21 21:14:14
smile
Dátum: 2011-06-21 21:03:51
Olivér írta ekkor: 2011-06-21 20:16:46
Szia Roland! Mi sem őrjöngtünk és nem jegyzőkönyveztettünk semmit. Mondjuk nálunk szerencsére minden tökéletesen működött. Bár ha netre kitérsz az utolsó napokban nálunk se volt jó, pedig azzal tök jó lehetett tartani a kapcsolatot az itthoniakkal. Nem is a pénzről van igazából szó, csak elvről ha vmit igértek tartsák be, hiába jó az ár-étékarány. De nálunk ezzel nem volt gond. Most biztos azt hiszi mindenki, hogy hú de szörnyű vendégek voltunk, pedig nem igy van. Nálunk is a pozitiv dolgok voltak többségben és emellett eltörpült a kevés negativ.(igazából semmiségek voltak) De a pozitiv dolgokat mindenki át fogja élni (de szerintem azt is mondtam bőven), a negativ dolgokat meg segitünk elkerülni azzal hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat is, igy más nem esik ugyanabba a hibába bele mint mi. Én nem a Grand Kata rajongói oldal tagja vagyok (annak ellenére hogy semmi bajom nem volt vele, sőt meg is köszöntük neki a munkáját), de nem az a "feladatom", hogy őt fényezzem, hanem hasznos tanácsokat adjak, az új utazóknak és felkészitsem őket az ottani dolgokra. smile
Itthoni 1 hetes felkészítő tábor? smile hehe nah ez már túlzás smile Hál istennek mi kikötöttünk Pefkochoriban(hozzáteszem az ebéd itt se volt fejedelmi - de nem maradtam éhes arra pont jó volt - és mire hazaértünk megéheztem és ettem -), és mi is lejártuk a lábunk addig a számunkra jobb strandig, mi is ettünk Róma pizzát. Hozzáteszem láttuk 6,6 az a party pizza xĐ de bementem és kezembe nyomta az étlapot és kérdezte melyik legyen smile Hát jah, ha ott vagyok akkor egye-fene, de nem hiszem hogy nagyon megharagudott volna bárki is hogy mondjuk bocsi de drága nekünk. A tulaj nagyon jó fej annak elllenére hogy drága a pizza és tényleg előttem rakta össze friss alapanyagokból sőt még mutatta és kérdezte hogy mást ne tegyen-e rá smile mondtam ami jöhet és annyit fizettem mint az étlapon smile És életemben nem ettem olyan jó pizzát! smile ára van igen smile közben kérdeztem tőle hol az éjszakai élet xĐ De például a kis öböl is szar mert nagykavicsos. De például postán nem tudott 50€ból visszaadni mondta hagyjam és adott két bélyeget ennyi smile Ilyet se mondanak neked a Magyar Postánál xĐ Szóval van negatívum igen és le is írom ami lényeges, de ha belegondolsz a sok negatívum rosszat szül. Mások még lehet nem jártak Maramarason, és látják drága, gond van apartmannal, gond van a stranddal inkább elmennek máshová. Pedig nincs vele gond, csak nézőpont kérdése. Nagyon jól lehet ott pihenni - mondjuk bulizni meg se próbáltam menni este xĐ -, de ez nem is Parália meghát előszezon... Szóval lehet mondani negatívumokat, csak úgy hogy ne ijesszük el őket illetve pozitívumokkal együtt. Hülyén hangzik de pszichológia. Ha te is csak negatívumokat olvasol sztem nem Marmaras lett volna. Ezért kell a jókat és a rosszakat is leírni, hogy tudjanak dönteni. Ahogy látom, azért neked is tetszett Marmaras és nem bántad meg.
Olivér Dátum: 2011-06-21 20:29:01
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 20:00:26
MIndenki tud negatív dolgot találni-ha akar. Pl én 154 cm vagyok. Számomra a konyhai felsőszekrények igencsak kihívást okoztak volna-ha hagyom smile de az, hogy láttuk a delfineket a teknősbéka sziget előtt...valahogy mélyebben belém ívódtak smile smile smile
Persze az élmények bennem is mélyebb nyomot hagytak, de az élményeket majd mindenki átéli és elraktározza magában. Én inkább hasznos tanácsokat adok, meg felhivom a figyelmet a dolgokra.
Olivér Dátum: 2011-06-21 20:27:20
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 19:32:48
Kedves Olivér! MI se hasraütésszerüen utazunk, és úgy gondolom az emberek többsége- velünk együtt sporól a nyaralására. DE örömmel teszi-mert megvalósít egy álmot. Amikor végre befizettük 14 év kihagyás után a görög utunkat, onnan kezdve minden létező fórumot, írást, mindent!-amit csak találtam-próbáltam elolvasni a neten Görögországról-Sithoniáról, Marmarasról. Felkészültünk előre a wc-s dolgokra, tudtuk, hogy hol iható a csapvíz, hol nem, tudtuk mit szeretnénk megnézni. A pénznek meg van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy észer se veszed, milyen könnyen kifolyik a kezedből...de erre spóroltál másfél évig smile Mi is ettünk úgy gyros pitat 2,5 euroért, hogy a 13 éves lányomnak se volt elég. négyünknek 10 euro helyett 20-ba került, mert duplázni kellett. Következőre nem ettünk ott. A Roma pizzériánál meg már tavaly is bődületes árak voltak, a többi tavernához viszonyítva nem véletlenül volt kevés vendég. Az árak ki voltak írva, rendelés előtt tudtuk tanulmányozni smile
Szia Éva! Én is igy voltam ezzel bújtunk minden oldalt, katalógust meg itt a fórumot is. Nagyon sok hasznos tanács volt. De ha nem mindenki csak a jó tapasztalatait irta volna le, akkor lehet pl. nem eszünk pizzát 16 euróért a Rómába, mert tudjuk hogy jó drága smile Hát igen nekünk is meg kellett fizetnünk a tanulópénzt. Sajnos amikor mi voltunk semmi ár nem votl kiirva, sőt nagyon kevés helyen voltak kiirva árak. Amikor meg beültünk és megkaptuk az étlapot akkor szembesültünk az árakkal és nem votl pofánk már elmenni. Pedig el kellett volna. De nem is nagyon aggódtunk mert volt 5Euróért pizza. Kértünk 2 olyat, csaj meg mutatta, hogy akkora mint a tenyere a kis pizza. Végül kértünk egy legnagyobbat és befeleztük, igaz nagyon finom volt, de jól nem laktunk és pengettük ki a 16 eurót. Ha nem voltam nagyon éhes egy Neonos gyrostól jól belaktam és csak 2 euró volt sőt kedvezménnyel 1,8 és iszonyat finom volt. Csak mindig próbáltunk újat, de aztán mégis az lett a befutó. smile Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Olivér Dátum: 2011-06-21 20:16:46
írta ekkor: 2011-06-21 19:23:51
Én nem dohányzom smile De van aki igen, amíg nem rám fújja a füstöt nem zavar... De nekem meg az internet a káros a szenvedélyem smile Bár nincsenek elvonási tüneteim. De pl ehhez kapcsolódóan nekem is voltak negatív élményeim.(Olivérnek is mondom) Mikor lefoglaltuk utat volt beleírva szúnyogháló, meg wi-fi. Én ha úgy készülök van net és már elcipeltem egy laptopot, akkor akarok is természetesen. De fogtuk magunkat átmentünk Athénébe Katához elmondtuk mi a helyzet és Katával együtt kiügyeskedtük. Nem azért kellett hogy egész nap rajt legyek, hanem hogy barátokkal, itthon maradt családtagokkal, rokonokkal tudjunk beszélni, képeket feltölteni. A szúnyogháló miatt meg most szívassam magam + szívassam Katát is? Nincs értelme. Persze Olivér vannak negatív dolgok, de sem a mi időnket nem akartuk ezzel rabolni sem a Katáét, hogy jegyzőkönyvezzen utána meg szaros pár ezerért irogassak Grand Toursnak hogy egy szúnyogháló nem volt és kártérítést akarok xĐ Ugyanmár. Szépen nyugodtan élvezzük a nyaralást és örüljünk hogy itt is jártunk smile No Stress! Ár-érték arányban nagyon ott van Grand Tours. Ezért a pénzért többet nyújt sokszor, mint más utazási iroda drágábban.
Szia Roland! Mi sem őrjöngtünk és nem jegyzőkönyveztettünk semmit. Mondjuk nálunk szerencsére minden tökéletesen működött. Bár ha netre kitérsz az utolsó napokban nálunk se volt jó, pedig azzal tök jó lehetett tartani a kapcsolatot az itthoniakkal. Nem is a pénzről van igazából szó, csak elvről ha vmit igértek tartsák be, hiába jó az ár-étékarány. De nálunk ezzel nem volt gond. Most biztos azt hiszi mindenki, hogy hú de szörnyű vendégek voltunk, pedig nem igy van. Nálunk is a pozitiv dolgok voltak többségben és emellett eltörpült a kevés negativ.(igazából semmiségek voltak) De a pozitiv dolgokat mindenki át fogja élni (de szerintem azt is mondtam bőven), a negativ dolgokat meg segitünk elkerülni azzal hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat is, igy más nem esik ugyanabba a hibába bele mint mi. Én nem a Grand Kata rajongói oldal tagja vagyok (annak ellenére hogy semmi bajom nem volt vele, sőt meg is köszöntük neki a munkáját), de nem az a "feladatom", hogy őt fényezzem, hanem hasznos tanácsokat adjak, az új utazóknak és felkészitsem őket az ottani dolgokra. smile