Na de hogy irjak vmi kis pozitivumot is, mert lassan kezdenek kiutálni.

Szerintem maga a leutazás, a buszokra való átszállás iszonyat profin volt megszervezve. Nem kellett ülőhelyért "verekedni", mindenkinek fix helye volt ami ki volt irva a buszok ajtajára, igy könnyen lehetett tájékozódni. A sofőrök normálisak voltak, szerencsére dinamikusan vezettek, a busz jól felszerelt volt (légkondi,tv,dvd, kényelmes ülések). Nagy élméyn volt számomra emeletes buszban utazni, főleg az emeleten, még nem volt rá alkalmam.
Politis kulturált szép helyen fekvő,nemrég felújitott apartman. (klima,mikró,rezsó, hűtő) Szép a kilátás, de a tenger igazán sajnos csak a 3.-ról látszik.
Neos Marmaros egy gyönyörű szép város, tele tavernákkal, szupermarkettekkel, ajándékboltokkal.
Porto Carras előtti partszakasz nagyon tiszta, finom homokos-kavicsos,kiváló vizzel.
Neon gyrosát feltétlen meg kell kóstolni iseni, szerintem a legjobb sör a mythos.

Neos Marmaros abszolút alkalmas passziv pihenésre, számomra furcsa volt, hogy egy ekkora városban mennyire nincs élet még éjszaka se, de nagyon jól éreztük magunkat. Még mielőtt vki elkezdi miért nem mentünk Olympic Beachre vagy Paraliára, nem vágytunk állandó nyüzsgésre meg diszkó hadra, csak fura volt hogy egy ilyen nagy város mennyire csendes.
Az idegenvezetők kedvesek és segitőkészek voltak. (Kata, Heléna, Gábor (Sartis - vele voltunk meteórák kiránduláson)
Ja és a piac is nagy élmény csütörtökönként, azt sem szabad kihagyni, minden kapható ami szem-szájnak ingere.

Összességében jó választás volt szerintem Neos Marmaros és nagyon jól éreztük magunkat.