(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fodor Dátum: 2011-06-20 16:39:16
írta ekkor: 2011-06-20 16:34:14
Szia! Én csak annyit tudok hogy 14,50€ 14 év felett 4-14 11€ és ha valaki tömegközlekedéssel menne Marmaras Thesszaloniki külváros kb 25€ (páréve 10,2€volt egy irány - csak emelték -) onnan be a belvárosba pár euro és onnan megy ingyenes buszjárat vasútállomástól. Tehát 45€ kb egy felnőttnek tömegközlekedéssel és millió macerával. Így a 35€ nem sok érte ebből a szemszögből. Sajna előszenzonban nem volt így nem tudtam menni smile weboldal: http://waterland.gr/en/letsplay.php van angoloul is, Let's play fül alatt vannak az "élményelemek". Ez alapján talán könnyebb eldönteni hogy ezekért megéri e. Étkezéshez nem tudok hozzászólni. De remélem sikerült pluszt írnom.
Köszönöm a gyors és kimerítő választ:) Üdv:Éva
Olivér Dátum: 2011-06-20 16:38:14
Ditka írta ekkor: 2011-06-20 06:02:03
Kedves Olivér! Remélem azért több volt a pozitiv élményed a nyaralás során, mint a negativ!? Csak azért kérdezem, mert a beszámolódban elég sok a "nem szeretjük", "nem tetszett", "nem volt számunkra vonzó" ......stb. Mellesleg nem is értem, hogy aki a Meteorákat és Tessalonikit akarja látni, miért nem Paráliára v. Olympic Beach-re megy? Onnan sokkal közelebb van és árban is jóval olcsóbb. Igy egy csomó időt és fáradtságot takarithat meg magának, na meg pénzt. Mellesleg Toroniban tényleg nincs sok látnivaló. Ez egy nyugodt, pihenésre alkalmas hely. Viszont nagyon szép, változatos a partja. Innen lehet igazán gyönyörű naplementét látni és fotózni. Marmarasról helyi busszal is el lehet menni Sartira és akkor nincs kötött program. Mindenki azt csinál, arra megy és addig marad, ameddig kedve tartja. Én már az itt felsorolt helyek mindegyikén jártam, tudom miről beszélek. Egyébként Marmaras volt a kedvencem. Ide bármikor szivesen visszajönnék. De még annyi szép hely van Görögországban, amit nem láttam! Nekem még nem volt olyan, hogy nem szerettem vagy nem tetszett!
Kedves Ditka! Igen volt sok pozitiv élmény is és nagyon jól éreztük magunkat. De nem egy fizetett reklámhirdetés vagyok, leirom a negativ tapasztalatokat is, hogy más is tanuljon belőle, illetve ne essen azokba a hibákba amikbe mi beleestünk. Én úgy gondolom hogy Sartira és narancspartra sokkal több időt érdemesebb lett volna szentelni, mert magad a narancspart egy kész csoda. Meg érdekes a felfogásod. Mi a nyaralóhelyet választottuk ki, és nem a programhoz választottunk nyaralóhelyet. :) Ha Meteórákhoz közelebbi helyen nyaralsz, akkor narancspart lett volna nagy távolságra, akkor ugyanott vagyunk. :D
Dátum: 2011-06-20 16:34:14
Fodor írta ekkor: 2011-06-20 15:51:26
Sziasztok, Érdeklődnék, hogy Thessaloniki csúszdaparkban étkezésre van-e lehtőség és ha igen akkor kb mennyibe kerül egy főétel ( bármi ) Aki volt megérte kifizetni érte a 35 eurót? Mi a véleményetek? Minden hozzószólást köszönök!
Szia! Én csak annyit tudok hogy 14,50€ 14 év felett 4-14 11€ és ha valaki tömegközlekedéssel menne Marmaras Thesszaloniki külváros kb 25€ (páréve 10,2€volt egy irány - csak emelték -) onnan be a belvárosba pár euro és onnan megy ingyenes buszjárat vasútállomástól. Tehát 45€ kb egy felnőttnek tömegközlekedéssel és millió macerával. Így a 35€ nem sok érte ebből a szemszögből. Sajna előszenzonban nem volt így nem tudtam menni smile weboldal: http://waterland.gr/en/letsplay.php van angoloul is, Let's play fül alatt vannak az "élményelemek". Ez alapján talán könnyebb eldönteni hogy ezekért megéri e. Étkezéshez nem tudok hozzászólni. De remélem sikerült pluszt írnom.
Fodor Dátum: 2011-06-20 15:51:26
Sziasztok, Érdeklődnék, hogy Thessaloniki csúszdaparkban étkezésre van-e lehtőség és ha igen akkor kb mennyibe kerül egy főétel ( bármi ) Aki volt megérte kifizetni érte a 35 eurót? Mi a véleményetek? Minden hozzószólást köszönök!
Dátum: 2011-06-20 14:53:36
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-20 13:16:32
Köszönöm Péterkém! Valóban a görögök nagyon szívélyesek és vendégszeretőek. Biztos vagyok benne, hogy minden vendégem érzékelni fogja! További szép nyarat Nektek és bízom benne, hogy még találkozunk! Üdv.: az egész családnak Kata
Köszönjük! Neked pedig sok kedves vendéget - amint látom sokan lesznek smile -, sok napsütést és rengeteg kellemes élményt kívánok. Én is remélem hogy találkozunk még, szóba került jövőre Sarti, és onnan Marmaras sincs messze smile Az még KTEL-lel is bevállalható smile Bár nekem Pefkochori is nagyon megtetszett smile Ennek ellenére bármikor visszamennék Marmarasba - pláne hogy itt most 21°C van - smile üdv