Kedves Olivér!
Remélem azért több volt a pozitiv élményed a nyaralás során, mint a negativ!? Csak azért kérdezem, mert a beszámolódban elég sok a "nem szeretjük", "nem tetszett", "nem volt számunkra vonzó" ......stb.
Mellesleg nem is értem, hogy aki a Meteorákat és Tessalonikit akarja látni, miért nem Paráliára v. Olympic Beach-re megy? Onnan sokkal közelebb van és árban is jóval olcsóbb. Igy egy csomó időt és fáradtságot takarithat meg magának, na meg pénzt.
Mellesleg Toroniban tényleg nincs sok látnivaló. Ez egy nyugodt, pihenésre alkalmas hely. Viszont nagyon szép, változatos a partja. Innen lehet igazán gyönyörű naplementét látni és fotózni.
Marmarasról helyi busszal is el lehet menni Sartira és akkor nincs kötött program. Mindenki azt csinál, arra megy és addig marad, ameddig kedve tartja.
Én már az itt felsorolt helyek mindegyikén jártam, tudom miről beszélek. Egyébként Marmaras volt a kedvencem. Ide bármikor szivesen visszajönnék. De még annyi szép hely van Görögországban, amit nem láttam!
Nekem még nem volt olyan, hogy nem szerettem vagy nem tetszett!
Kedves Ditka!
Igen volt sok pozitiv élmény is és nagyon jól éreztük magunkat. De nem egy fizetett reklámhirdetés vagyok, leirom a negativ tapasztalatokat is, hogy más is tanuljon belőle, illetve ne essen azokba a hibákba amikbe mi beleestünk.
Én úgy gondolom hogy Sartira és narancspartra sokkal több időt érdemesebb lett volna szentelni, mert magad a narancspart egy kész csoda.
Meg érdekes a felfogásod. Mi a nyaralóhelyet választottuk ki, és nem a programhoz választottunk nyaralóhelyet. :)
Ha Meteórákhoz közelebbi helyen nyaralsz, akkor narancspart lett volna nagy távolságra, akkor ugyanott vagyunk. :D