(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-09-28 07:10:03
Bán Jánosné írta ekkor: 2015-09-24 21:48:26
Szia Kata! Az idei szezon sem múlik el nélkülünk. Ismét Neos Marmaras Athene apartmanját választottuk késői nyaralásunk színhelyének. Még tizenkét nap és találkozuuuunk!! :) Csak annyit szeretnék kérni, hogy beszélj a szokásos "égiekkel", hogy ismét jó időnk legyen! Ez még eddig mindig sikerült Neked! Előre is köszönjük!! :) Addig is puszi Neked!! :)
smile smile Ismét örülök a találkozásnak, és ígérem, hogy felveszem a kapcsolatot az ÉGIEKKEL! Egész évben azért szorítok, hogy a szezon végéig tartson ki a kellemes idő. smile Jelenleg éjszaka még 20 fok van, és a tenger is kb. 26-27 fokos. Igaz borongós néha és volt egy óriási felhőszakadásunk szombaton, de tegnap hajókáztunk és szép idő volt. Meglátjuk! Bízom benne, hogy nem köszönt be az ősz. smile smile smile Szeretettel várlak Titeket és minden kedves Vendéget! Üdvözlettel Kata
Bán Jánosné Dátum: 2015-09-27 11:02:16
Nagy Mária írta ekkor: 2015-09-25 22:59:26
Én is szorítok, hogy kellemes időtök legyen. Mi a szeptember 7.-ei turnussal voltunk, két év után ismét itt, s mindkét alkalommal az Athene apartmanban, most a C2-ben. Egyszer sem volt semmi gondunk ezzel az apartmannal, s hát az erkélyről a panoráma az maga a csoda. Első alkalommal nem Kata volt az idegenvezetőnk, de most, hogy szerencsére megismerhettük Őt látjuk, hogy mennyire fontos, hogy az ott töltött egy hét alatt ki az aki ,,fogja az ember kezét,,. Érezzétek nagyon jól magatokat, kellemes turnus-zárást. Nem szegediek vagytok esetleg? üdv. Mária smile
Kedves Mária! Köszönjük, hogy Te is szorítasz a jó időnkért! Nagyon bízunk, hogy összejön!! Nem akarunk mi nyári kánikulát, csak napocskát! :) Mi is sokadjára megyünk Marmarasra és az Athene-ra esküszünk. És ott is a C sorra. Most a C5 lesz a miénk. Debreceniek vagyunk. Most "csak" ketten megyünk. De még van 1 hét és ismerősök csatlakoznak hozzánk, remélem. Mert egy kis kikapcsolódás mindenkinek kell!!! :) Köszönjük a jókívánságodat!!! :) Üdv: Bánné Eszter :D
Nagy Mária Dátum: 2015-09-25 22:59:26
Én is szorítok, hogy kellemes időtök legyen. Mi a szeptember 7.-ei turnussal voltunk, két év után ismét itt, s mindkét alkalommal az Athene apartmanban, most a C2-ben. Egyszer sem volt semmi gondunk ezzel az apartmannal, s hát az erkélyről a panoráma az maga a csoda. Első alkalommal nem Kata volt az idegenvezetőnk, de most, hogy szerencsére megismerhettük Őt látjuk, hogy mennyire fontos, hogy az ott töltött egy hét alatt ki az aki ,,fogja az ember kezét,,. Érezzétek nagyon jól magatokat, kellemes turnus-zárást. Nem szegediek vagytok esetleg? üdv. Mária smile
Bán Jánosné Dátum: 2015-09-24 21:48:26
Szia Kata! Az idei szezon sem múlik el nélkülünk. Ismét Neos Marmaras Athene apartmanját választottuk késői nyaralásunk színhelyének. Még tizenkét nap és találkozuuuunk!! :) Csak annyit szeretnék kérni, hogy beszélj a szokásos "égiekkel", hogy ismét jó időnk legyen! Ez még eddig mindig sikerült Neked! Előre is köszönjük!! :) Addig is puszi Neked!! :)
Grand Kata Dátum: 2015-09-08 22:29:39
Máté Dóra írta ekkor: 2015-09-07 19:55:55
Szia Kata! Mi jövőhét hétfőn megyünk hozzátok Marmarasra. Olyan kérdésem lenne, hogy tudsz valamit a jövőheti időjárásról? Mire számitsunk? A másik meg hogy a menekültektől tartani kell a határon? Elég sok pletyka terjeng. Köszike! Puszi!
Szia Dóri! Mint azt már korábban is írtam, nincsenek a közelünkben sem a határon menekültek. Az időjárást pedig én is a netről nézem http://www.accuweather.com/.../september-weather/182598..., vagy a freemeteo.com pillants bele és onnan tudsz tájékozódni! Én minden esetre megpróbálok kapcsolatot teremteni az Égiekkel, de nem biztos, hogy sikerül! Természetes, hogy nem várhatunk nyári meleget szeptemberben második felében smile smile smile Jó utat és bízzunk a szerencsénkben! Üdv.: Kata