Kedves Róbert és Laci! Személyesen győződtünk meg a hazaindulás előtt az ott lakó Vendégekkel, hogy a fürdőszobában nem penész volt. A kézmosó csap alatt csőszerelés után a csemperagasztó látszott, mert nem lett fehérrel kifugázva. Ugyanígy megnéztük a fürdőszoba ajtó alját, amitől a zománc festéket a pára és a zuhanyozás lemosta ezáltal a fa látszott. Nem találtunk semmilyen penészt amikor az onnan hazainduló Vendéggel közösen megnéztük a fürdőszobát.

Üdvözlettel Kata
Kedves Kata!
Azt csak te állapítottad meg hogy nem volt penész a fürdőszobában, mi jól tudjuk hogy az ajtó a penésztől volt elrohadva és a csap alatt a fekete a csempék között nem más volt mint penész! Az ám a javából! Amit az is bizonyít, hogy a kis unokám
állandóan köhögött még ott voltunk! Én nem akartam véleményt nyilvánitani, de úgy gondolom hogy ezzel tartozunk az utánunk menőknek! A C1-2-be voltunk, de nagyon megkeserítette
a nyaralásunkat ez a dolog! A másik nagy hiba ezen a helyen, hogy asztal csak kint van, viszont kint annyi a kóbor macska
hogy elfordultunk és már fent is voltak az asztal tetején! Nem győztünk fertőtleníteni és még így is volt bennünk nagy félelem, hogy el ne kapjunk valami betegséget!
Szerintem ezeket a hibákat nem szabad elsimítani egészségügyi okok miatt, mert ennek súlyos következménye is lehet!
Mi már többször voltunk az irodával Görögországba, még soha nem volt panaszunk! De most hogy meg is lettünk szólítva
úgy gondolom kötelességem őszintén leírni!
Az hogy nem olyan kényelmes az ágyam, vagy kicsi a szoba nem öröm, de úgy gondolom belefér, hisz nem szálloda, de hogy a macska ürülékét takarítsam és állandóan féljek, hogy el ne kapjanak a gyerekek valami vírust az már kicsit durva!
Sajnálom Kata téged nagyon szerettünk, aranyos voltál, de most úgy gondolom hogy ezt őszintén le kell írnom!