(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-09-08 22:23:25
Venczel Anita írta ekkor: 2015-09-07 15:53:27
Mi a helyzet a migránsokkal? Buszokat nem bántják majd?
Kedves Anita! Ma érkezett meg a csoport. Migránsoknak hírét hamvát sem látták sem az úton, sem itt Görögországban. Nem kell mindent elhinni, amit pletykaszinten hallunk. Hála az égnek itt nyugalom van és kellemesen töltik napjaikat a Vendégek! Szeretettel Várlak! smile smile
Máté Dóra Dátum: 2015-09-07 19:55:55
Szia Kata! Mi jövőhét hétfőn megyünk hozzátok Marmarasra. Olyan kérdésem lenne, hogy tudsz valamit a jövőheti időjárásról? Mire számitsunk? A másik meg hogy a menekültektől tartani kell a határon? Elég sok pletyka terjeng. Köszike! Puszi!
Venczel Anita Dátum: 2015-09-07 15:53:27
Mi a helyzet a migránsokkal? Buszokat nem bántják majd?
Grand Kata Dátum: 2015-08-31 21:56:56
Hajzer Angelika írta ekkor: 2015-08-31 14:44:16
Kedves Idegenvezető! Mi (3 fő) a családdal jövőhéten Szeptember 08-án érkezünk Noes Marmarasba az Athene apartmanba. A kérdésem az lenne csupán , hogy a jövőhéten milyen lesz az időjárás? Köszönöm előre is. Üdvözlettel: Angelika
http://www.accuweather.com/.../september-weather/182598... Kedves Angelika! Ezt a honlapot nézem én is. Szerintem elég megbízható, én pedig sajna nem vagyok időjós :) Szerintem aki szeretné jól érezni magát az jól fogja. Bízzunk a jó időben minden esetre. Üdv. : Kata smile smile smile smile
Nyéki Marianna Dátum: 2015-08-31 15:55:16
Kedves Fórumozók! Úgy látom megszaporodtak a rémtörténetek Marmarassan és az Athéne apartmannal kapcsolatban, amiknek egyes sorai előtt értetlenül állok, de hát ez legyen az én gondom. smile Én csak a "mérlegen szeretnék egy kicsit javítani, és az elégedett nyaralók táborát erősíteni. Mi a párommal már visszatérő vendégek vagyunk Marmarason, tavaly 2 csodálatos hetet töltöttünk itt. Természetesen ahányan, annyifélék vagyunk mi emberek, nekünk - bárhogy töröm a kobakomat - semmi kifogásolni valónk nem volt. A buszok tiszták és kényelmesek, a sofőrök profik, a szálláshely pont olyan amilyennek a honlapon le van írva és fényképezve (most már 360 fokban) is, a valóságot tükrözi. A városka csodás, az emberek kedvesek és élvezik az életet, a tenger kristálytiszta és gyönyörű, az ételek finomak, csend, béke és nyugalom van és folyton SÜT A NAP!Kata kedvessége, mosolya és profizmusa felülmúlhatatlan! smile Nekünk csak jó tapasztalataink és ÉLMÉNYEINK voltak. A nyaralás minden percére elégedetten, jó szívvel és vágyakozva gondolunk vissza. Kívánok minden nyaralónak hasonló jókat, nagyon jó időt és jó pihenést, az irodának pedig sok utast, az utasokhoz pedig sok türelmet. KÖSZÖNÜNK MINDENT, jövőre irány ismét GÖRÖGORSZÁG! smile