(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Domján Erika Dátum: 2011-06-17 11:34:38
Szia Kata! Sajnos szomorúan olvasom a görögországi helyzetről szóló híreket!Tüntetések, sztrájk, lehetséges benzinhiány... Mi augusztusban szeretnénk immár harmadszorra Neos Marmarosra:-)utazni autóval, 2 gyerkőccel aki közül az egyik még 8 hónapos ezért lenne fontos tudni, hogy egyáltalán elmerjünk indulni? Emelkedő benzinárakról illetve szolgáltatás kiesésről is lehet olvasni, hallani. Milyenek a te, illetve az autóval kiutazó turisták tapasztalatai? A nyaralóhelyeket ugyan biztonságosnak írják le, de addig el is kell jutni. Válaszodat előre is köszönöm!! Era
Gajdán Judit Dátum: 2011-06-17 09:52:08
na még nem akartam elküldeni szóval ha jól emlékszem mielőtt mentetek írtad hogy olyan kb 450 eurót visztek. elég volt? még mindig az a dilemmám hogy mennyit vigyek. ja és hétfőn indulok,remélem addig válaszolsz köszönöm
Gajdán Judit Dátum: 2011-06-17 09:50:44
Olivér! azt mondtad hogy nyugodtan kérdezhetek: smile
Grand Kata Dátum: 2011-06-17 06:45:02
Olivér írta ekkor: 2011-06-16 23:11:53
Szia Márti! Hát ez a wc-s megoldás szerintem a 21. században azért elég gáz. Én még nem voltam Görögbe, de azért furcsáltam ezt a megoldást. Kedvenc partrészünk a Porto Carras (2 fehér luxushotel) előtt elhelyezkedő partszakasz volt. Belvároson át kell menni és az utána lévő partaszakasz ami egészen elnyúlik Porto Carrasig. Jóval finomabb a homok és kisebb kavicsok vannak a homokban mint a másik strandon, itt találsz árnyákot is mert vannak bokrok, fák amik adnak kicsit. A másik strand abszolút kopár és nincs semmi árnyék. Illetve az általunk kedvelt strand tele van napágyakkal, ami jó hangulatot kölcsönöz neki, annak ellenére is hogy csak azok használhatták akik az adott helyen fogyasztottak. Igen nagyon tetszett a kevés negativ mellet azért sok pozitiv volt. Holnap már tényleg irok egy részletes élménybeszámolót! smile
Nagy öröm számomra, amikor a vendégek megosztják élményeiket egymással. Olvasom a fórumot és sok esetben ua. a kérdés merül fel. Milyen a tengerpart, hány fok van, stb. Mindenkinek más az izlés, Olivérnek a messzebb lévő strand tetszik, van akinek a "parádiszosz" ami közelebb van a házakhoz. Izlés dolga, de ld. az Athéné házhoz a portokataszi part 4 km. Két gyerekkel, "cuccal" bozony praktikusabb a közeli, ahol van árnyák, hiszen végig a parton eukaliptus fákat találunk. Egyre melegebb van, ma reggel 24 fokra ébredtünk. Óvni kell magunkat a leégéstől, mert ha ez megtörténik, vége a nyaralásnak, szigorúan szobafogság, vagy joghurtpakolás következik. Szóval szép ez a hely, annak is örülnék, ha a kirándulásokról is szó esne, ne én mondjak róluk véleményt. Sokan erre is kíváncsiak. Mindenkinek szép napot, és igyekezzetek mert tombol a nyár! Üdvüzlettel.: Kata smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-06-16 23:11:53
Tóth Márta írta ekkor: 2011-06-16 09:44:02
Sziasztok! Olivér! Ez a wc papíros történet szinte egész Görögországban így van, még a szállodákban is. Tény, nem túl higiénikus, de ha eldugul a wc, akkor abban sem lenne nagy öröme az embernek. Még néhány görögországi nyaralás, és megszokod. Mi a 2 hetes nyaralásaink után már itthon is a szemetest keressük a wc-n, igaz, nem az hiányzik legjobban. És milyenek az első benyomásaid az országról? Tetszett? Nekünk szerelem volt első látásra - még 1993-ban -, és azóta sem tudunk kiszeretni belőle. Kedvenc strandotokról lehet tudni valamit? Mitől volt a kedvenc, és hol lehet megtalálni? Nekünk még van egy bő hónapunk, de azért az infókat ghyűjtögetjük már.
Szia Márti! Hát ez a wc-s megoldás szerintem a 21. században azért elég gáz. Én még nem voltam Görögbe, de azért furcsáltam ezt a megoldást. Kedvenc partrészünk a Porto Carras (2 fehér luxushotel) előtt elhelyezkedő partszakasz volt. Belvároson át kell menni és az utána lévő partaszakasz ami egészen elnyúlik Porto Carrasig. Jóval finomabb a homok és kisebb kavicsok vannak a homokban mint a másik strandon, itt találsz árnyákot is mert vannak bokrok, fák amik adnak kicsit. A másik strand abszolút kopár és nincs semmi árnyék. Illetve az általunk kedvelt strand tele van napágyakkal, ami jó hangulatot kölcsönöz neki, annak ellenére is hogy csak azok használhatták akik az adott helyen fogyasztottak. Igen nagyon tetszett a kevés negativ mellet azért sok pozitiv volt. Holnap már tényleg irok egy részletes élménybeszámolót! smile