Kedves Kata!
Mindenki csak az Atheneről és a Politisről ír. A Mouses még talán ismeretlen a Magyaroknak? Megy egyáltalán valaki rajtunk kívül oda?
Kedves Mariann! Mi a Mousesben voltunk június elején és sok pozitívuma van talán, amit a többiek nem tudnak. A Mousesben van állandó bejárónő a Georgia, aki egy tünemény lélek,majd meglátjátok

és kétnaponta cseréli a törülközőket, valamint egyszer a lepedőt is. A legfelső szobákból, amelyek tengerre néznek a kilátás nagyon szép Porto Carras szállodáival a háttérben. A szobák kultúráltak és maga a ház is szép, a belső udvar tele virággal. Az erkélyek különállóak tehát csak ti vagytok. Hátránya itt ütközik ki, hogy a közösségi életből általában kiesettebbek az itt lakók, bár a fakultatív programok keretében erre is esély nyílik és strandokon, este is lehet folytatni

Én a Porto Carras előtti partszakaszot kedveltem, sokkal igényesebb és finom aprókavicsos, egyeltalán nem bántotta a lábam. Aki merészebb az Porto Carrasra is átlóghat a parton sétálva, hiszen nincs elválasztva, de ha fogyaszt is - bár nem olcsó - akkor le is telepedhet a szálloda strandján amely gyönyörű. Plusz hozzátéve ha a strandról jöttünk haza volt egy szupermarket ami kicsit olcsóbb volt néhány termékben mint a többi pl. üdítők, rostos és szűrt levek, csoki...stb Volt aki Athénéből járt át ezért

A legjobb tulajdonsága hogy kilépsz és máris ott a belváros

Este van zene ami hallható nyitott ajtónál, de amilyen fáradtak lesztek nem lesz zavaró. Akad szúnyog is,lennt sok van de a felső szinteken kevés, de azért persze akad elvétve. Engem nem szerettek talán 1-2 ha megcsípett az 1 hétben, viszont a folyadékos szúnyogriasztó nem volt a leghatásosabb.
Röviden még Kata kedvéért a fakultatívokról

Mi csak hajókiránduláson voltunk, de nem szabad kihagyni! A hajó a legénység a mélytengeri fürdőzés és Pefkochori szépsége is kihagyhatatlan. Pefkochoriban a Kata által ajánlott fagyi megkostolandó! De ha valaki nem fagyis, akkor a sütik etetik magukat. Pefkochoriban érdemes a kiebb ajándéktárgyakat begyűjteni az euros shopban - jóval olcsóbb mint Marmarasban -. Hazafelé strandolás egy lenyűgöző öbölben, majd hazafelé a Teknős sziget kihagyhatatlan látványa, valamint Porto Carras történeti elmesélése Kata szinkronhangjával

Sithonia túra kimaradt, de legközelebb be kell vállanunk

Kellemes nyaralást kívánok nektek és mindenkinek!