(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-17 23:32:53
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-17 21:32:44
Kedves Péter! Még két kérdésem lenne: Van mikró? A wifi elérhető a szobából? Már nagyon várjuk a hétfőt. Köszönöm : Marianna
Kedves Marianna! Mi is azért választottuk Mousest mert különálló az erkélye és mert központban van smile Mikró sajna nincs smile Ami még fontos: éles kést vigyetek, mert csak ilyen recés menzai kések vannak, amivel még uborkát se tudtam szelni, mi is ott vettünk utólag... kis kéztörlő sem volt, de az egyik törölközőt arra használtuk. Wi-Fi elméletben nincs, mert elírás történt katalógusban, gyakorlatban a tulajdonosnak van. Nekem megadta a kódot, rendes volt. Viszont Wi-Fi-t nem lehetett fogni 3.-on, 4.-en biztosan tudom csak az erkély korlátján de mi 43masban voltunk de ott is korlát 1 bizonyos pontján. Mi lejártunk netezni az udvarra, ahol van egy asztal és 4 szék. Konnektor van minden erkélynél kint így ott lennt is mi onnan vettük áramot hosszabbítóval, mert nem voltak a szobában. Nekem rossz volt az akksim már, de akinek kibír annyit amennyit szeretne netezni neki nem kell áram. Ti melyikben lesztek? Még egy fontos. Visszafelé megálltok a vámmentes duty free shopban a görög határnál. Ha ouzot vagy metaxat vagy alkoholt szeretnétek venni az ott olcsóbb, de a megengedett mennyiséget tartsátok be. És tényleg kenjétek magatokat gyakrabban mint itthon, nagyon erős a nap és ott nem érzitek de estére kijön a pirosság.
Németh Marianna Dátum: 2011-06-17 21:32:44
írta ekkor: 2011-06-17 14:49:17
Kedves Mariann! Mi a Mousesben voltunk június elején és sok pozitívuma van talán, amit a többiek nem tudnak. A Mousesben van állandó bejárónő a Georgia, aki egy tünemény lélek,majd meglátjátok smile és kétnaponta cseréli a törülközőket, valamint egyszer a lepedőt is. A legfelső szobákból, amelyek tengerre néznek a kilátás nagyon szép Porto Carras szállodáival a háttérben. A szobák kultúráltak és maga a ház is szép, a belső udvar tele virággal. Az erkélyek különállóak tehát csak ti vagytok. Hátránya itt ütközik ki, hogy a közösségi életből általában kiesettebbek az itt lakók, bár a fakultatív programok keretében erre is esély nyílik és strandokon, este is lehet folytatni smile Én a Porto Carras előtti partszakaszot kedveltem, sokkal igényesebb és finom aprókavicsos, egyeltalán nem bántotta a lábam. Aki merészebb az Porto Carrasra is átlóghat a parton sétálva, hiszen nincs elválasztva, de ha fogyaszt is - bár nem olcsó - akkor le is telepedhet a szálloda strandján amely gyönyörű. Plusz hozzátéve ha a strandról jöttünk haza volt egy szupermarket ami kicsit olcsóbb volt néhány termékben mint a többi pl. üdítők, rostos és szűrt levek, csoki...stb Volt aki Athénéből járt át ezért smile A legjobb tulajdonsága hogy kilépsz és máris ott a belváros smile Este van zene ami hallható nyitott ajtónál, de amilyen fáradtak lesztek nem lesz zavaró. Akad szúnyog is,lennt sok van de a felső szinteken kevés, de azért persze akad elvétve. Engem nem szerettek talán 1-2 ha megcsípett az 1 hétben, viszont a folyadékos szúnyogriasztó nem volt a leghatásosabb. Röviden még Kata kedvéért a fakultatívokról smile Mi csak hajókiránduláson voltunk, de nem szabad kihagyni! A hajó a legénység a mélytengeri fürdőzés és Pefkochori szépsége is kihagyhatatlan. Pefkochoriban a Kata által ajánlott fagyi megkostolandó! De ha valaki nem fagyis, akkor a sütik etetik magukat. Pefkochoriban érdemes a kiebb ajándéktárgyakat begyűjteni az euros shopban - jóval olcsóbb mint Marmarasban -. Hazafelé strandolás egy lenyűgöző öbölben, majd hazafelé a Teknős sziget kihagyhatatlan látványa, valamint Porto Carras történeti elmesélése Kata szinkronhangjával smile Sithonia túra kimaradt, de legközelebb be kell vállanunk smile Kellemes nyaralást kívánok nektek és mindenkinek!
Kedves Péter! Még két kérdésem lenne: Van mikró? A wifi elérhető a szobából? Már nagyon várjuk a hétfőt. Köszönöm : Marianna
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-17 19:44:28
Olivér írta ekkor: 2011-06-16 23:00:45
Az a lényeg, hogy épségben hazaértetek! smile
Azaz,de azt se bántuk volna ha mardni kellett volna egy pár napot! smile smile smile
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-17 19:30:00
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-06-17 09:52:08
na még nem akartam elküldeni szóval ha jól emlékszem mielőtt mentetek írtad hogy olyan kb 450 eurót visztek. elég volt? még mindig az a dilemmám hogy mennyit vigyek. ja és hétfőn indulok,remélem addig válaszolsz köszönöm
Helló! Attól függ mennyi az igényetek,mennyire akartok spórolni,több 1000 eurót is el lehet verni! smile smile
Szűcs Andrea Dátum: 2011-06-17 18:32:41
Köszönöm mindenkinek aki infókat írt.Már nagyon várjuk a hétfőt!!!Mindenkinek szép nyarat kívánok!! smile