Szia Olivér! Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz éhen halni! Még a kirándulásokra is jut pénz! Az útlevél história, már lerágott csont. Eddig még semmi baj nem volt, ha személyivel jött a vendég. Kártyáról tudsz levenni pénzt, 2 bank van. Néhány boltban használható csak, ez nem egy nagy város, de megtaláljuk azokat a boltokat! Amúgy angolul lehet kommunikálni, de minden nyelven főleg a túristák nyelvén értenek a görögök és nagyon segítőkészek. A 70 éves vendégeim is boldogulnak és azok is, akik csak magyarul beszélnek! Ne izdulj. A felhőket pedig.....ha van állandóan űzöm, mert azt szeretném, ha mindenki élveznéitt a nyarat. Tegnapra is esőt írt a net, és még du. 5-kor is árnyékban 28 fok volt. Izgalomra nincs ok, várlak szeretettel.

Kata
Szia Kata!
Tudom, hogy az útlevél história már lerágott csont, csak akartam, hogy vki hivatalos személy is megerősitsen, mert mentek ezerrel a riogatások ezzel kapcsolatban, de kösz, hogy megnyugtattál.

Igen tervezünk kirándulást is, a meteorákra vagyunk ráizgulva nagyon, meg most kezdjük magunkat rávenni erre a Sithónia körjáratra is igy a fórumban olvasottak alapján.

Ja a nyelven annyira nem izgultam, elmutogatok mindent kézzel-lábbal is, csak azért kérdeztem, hogy milyen nyelven próbálkozzak, hogy ne nézzenek rám bután,de ezek szerint teljesen mindegy.

Hát érdekes ez a görög nyelv, nem egyszerű.
Sok szeretettek jövünk! Kösz az infókat!