(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

K.Timi Dátum: 2011-05-31 19:15:50
Fonetikusan: efharisztó-köszönöm smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-31 06:33:30
Olivér írta ekkor: 2011-05-30 20:54:44
Okés Timi! Akkor maradok a magyarnál, azt hiszem abban vagyok a legerősebb! smile smile smile
smile smile smile Kali méra már meg is tanulhatod az első szót! Jó napot, szép napot! Jó készülődést! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-05-31 06:31:48
K.Timi írta ekkor: 2011-05-30 20:15:36
Szia GrandKata!Köszönöm a válaszod,megnyugodtam.Nagyon várjuk már a nyaralást.Azt hiszem minden oké lesz,pláne ha ilyen kedves idegenvezető vár ott ránk smile Szép napokat és jó munkát addig is!
Köszi Timikém! Neked is szép napot, és kellemes utazást majd hozzám! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-31 06:30:53
K.Timi írta ekkor: 2011-05-30 20:10:23
Sziasztok!A görögök hihetetlen emberbarátok és nem baj ha nem beszéled a nyelvüket,mivel nagyon sok magyar jár hozzájuk így már ők is egész jól beszélik a magyart(legalábbis a zöme).Ne aggódj meg fogod magad értetni akár angol vagy német nyelven is de a magyarral is boldogulni fogsz.Ja,és a nyaralás végére már néhány szót te is fogsz tudni görögül. smile smile
A görög nyelvtudásotok gyarapításához hozzájárulok majd egy pár szavas szótárral. Csak rajtatok múlik, hány szót tanultok meg. smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-31 06:29:20
Olivér írta ekkor: 2011-05-30 17:02:44
Szia Tündice! Igen tudtál segiteni,köszi. Akkor jól van én majdnem 250 eurót viszek, meg párom is 200-t, akkor talán nem halunk éhen. smile Hát nagyon remélem nem kell útlevél, mert nekünk nem lesz.Azt mondták nem kell meg katalógusba is úgy szerepelt útlevél vagy új személyi kell. Ha szivózik a makedón határőr majd mutogatom a neki a katalógust, hogy nem látod marha, hogy elég az új személyi. Jól megmondom elmagyarázom neki magyarul! Hát elhiszem, hogy csak ez éltet. Engem is, de nekem már csak 1 hét! smile smile smile
Szia Olivér! Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz éhen halni! Még a kirándulásokra is jut pénz! Az útlevél história, már lerágott csont. Eddig még semmi baj nem volt, ha személyivel jött a vendég. Kártyáról tudsz levenni pénzt, 2 bank van. Néhány boltban használható csak, ez nem egy nagy város, de megtaláljuk azokat a boltokat! Amúgy angolul lehet kommunikálni, de minden nyelven főleg a túristák nyelvén értenek a görögök és nagyon segítőkészek. A 70 éves vendégeim is boldogulnak és azok is, akik csak magyarul beszélnek! Ne izdulj. A felhőket pedig.....ha van állandóan űzöm, mert azt szeretném, ha mindenki élveznéitt a nyarat. Tegnapra is esőt írt a net, és még du. 5-kor is árnyékban 28 fok volt. Izgalomra nincs ok, várlak szeretettel. smile smile smile Kata