(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-05-31 06:21:59
K.Timi írta ekkor: 2011-05-30 16:59:26
smile smile Nekem az a lényeg,hogy távol legyek a munkámtól,a családom velem legyen és hogy mindehhez még Görögország is társul az már maga a menyország.Nyaralni fogunk ezerrel,ennyi smile smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy hét múlva ilyenkor már........ smile smile smile
Ez így igaz Timikém! Itt fel lehet töltődni! smile smile
Olivér Dátum: 2011-05-30 20:54:44
K.Timi írta ekkor: 2011-05-30 20:10:23
Sziasztok!A görögök hihetetlen emberbarátok és nem baj ha nem beszéled a nyelvüket,mivel nagyon sok magyar jár hozzájuk így már ők is egész jól beszélik a magyart(legalábbis a zöme).Ne aggódj meg fogod magad értetni akár angol vagy német nyelven is de a magyarral is boldogulni fogsz.Ja,és a nyaralás végére már néhány szót te is fogsz tudni görögül. smile smile
Okés Timi! Akkor maradok a magyarnál, azt hiszem abban vagyok a legerősebb! smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-05-30 20:53:13
írta ekkor: 2011-05-30 19:40:23
Az időjáráshoz néhány dolog: ha délelőtt felhős az ég,általában délután már hihetetlen meleg lesz, és egy darab felhő nincs az égen. amit a neten ír levegő hőfokot,hozzá kell még adni 2-3 fokot. tavaly minden nap néztük a neten, és mindig melegebb volt, és ha esőt is írt, szép idő volt. Szóval a tenger mellett nem kell aggódni az idő miatt. Amúgy meg ha esik is, legalább kicsit kitisztul az idő, és nem lesz olyan meleg.
Szia Anita! Hát úgy legyen, igazából a tengernek legyen jó hőmérséklete aztán, hogy 25 vagy 35 fok van annyira már nem érdekel. smile Persze az embernek csak jobb a kedve, ha szépen süt a nap, mintha borongós, esős idő van. Reménykedjünk a legjobbakban! smile
K.Timi Dátum: 2011-05-30 20:15:36
Grand Kata írta ekkor: 2011-05-29 22:18:39
Szia Timi! A Sithonia körutat feltétlen megejtjük, hiszen tartalmában és látnivalóban is egy nagyon szép program, nem beszélve a fürdőzésről, hiszen ezt sem hagyjuk ki. Remélem sokan vannak így vele, hogy kiváncsiak e gyönyörű félszigetre és én boldogan bemutatom! smile Üd.:Kata
Szia GrandKata!Köszönöm a válaszod,megnyugodtam.Nagyon várjuk már a nyaralást.Azt hiszem minden oké lesz,pláne ha ilyen kedves idegenvezető vár ott ránk smile Szép napokat és jó munkát addig is!
K.Timi Dátum: 2011-05-30 20:10:23
Sziasztok!A görögök hihetetlen emberbarátok és nem baj ha nem beszéled a nyelvüket,mivel nagyon sok magyar jár hozzájuk így már ők is egész jól beszélik a magyart(legalábbis a zöme).Ne aggódj meg fogod magad értetni akár angol vagy német nyelven is de a magyarral is boldogulni fogsz.Ja,és a nyaralás végére már néhány szót te is fogsz tudni görögül. smile smile